,

Η υπερπροστατευτική πάπια που δεν αφήνει κανέναν να πειράξει το μικρό της φίλο!


Ο μικρός Tyler είναι ενάμισι χρονών και έχει ήδη ένα μοναδικό φίλο που τον αγαπάει και τον προστατεύει. Πρόκειται για μια αξιαγάπητη πάπια, τον Beaker ή αλλιώς Bee.

Όπως μας λέει η μαμά του, Jennifer Young, η πρώτη λέξη του μικρού Tyler ήταν πάπια. Οι δύο φίλοι κάνουν τα πάντα μαζί, τρώνε, κοιμούνται, παίζουν και πλατσουρίζουν. Και όπως φαίνεται ο μικρός δεν χρειάζεται μια πλαστική πάπια για να παίζει όταν κάνει μπάνιο αφού έχει τον Tyler.  Η Young λέει πως αρκούν λίγα δευτερόλεπτα ώστε οι δυο μικροί φίλοι να κάνουν το δωμάτιο του Tyler άνω κάτω, αλλά μοιράζονται το ίδιο ένοχο βλέμμα.

Η μικρή πάπια είναι πολύ προστατευτική με τον μικρό. Κάθε φορά που αυτός κλαίει και η μαμά του τον έχει αγκαλιά, ο Bee φωνάζει στα πόδια της για να σιγουρευτεί πως δεν είναι πληγωμένος!

Η Young λέει πως αν και ακούγεται περίεργο να έχεις μια πάπια για κατοικίδιο, δεν είναι τόσο παράξενο. Εκτός από το γεγονός πως ο Bee φοράει πάνα, είναι πιστός, έξυπνος και γλυκός όπως μια γάτα ή ένας σκύλος!
Απίστευτο: Δείτε τι Ζητήσανε οι Αφρικανοί από μια Γιατρό χωρίς Σύνορα;

Άνδρας βιντεοσκοπεί γλάρους όταν ΞΑΦΝΙΚΑ από το πουθενά, εμφανίζεται ΚΑΤΙ που μπορεί να συμβεί μόνο «μια φορά» στη ζωή κάποιου!