,

Σοκαρισμένη γυναίκα συνειδητοποιεί ότι η πανάκριβη Sphynx γάτα της είναι κανονική γάτα που την είχαν ξυρίσει!


Η  JoAnne Dyck αγόρασε μια γάτα Sphynx, τον Vlad, και την πλήρωσε 700 δολάρια, όμως λίγες βδομάδες αργότερα η γάτα άρχισε να βγάζει τρίχες και τότε κατάλαβε πως είτε την είχαν ξυρίσει είτε είχαν χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν που αφαιρεί τις τρίχες!

Η ίδια λέει πως η γάτα της έκλαιγε πολύ και νόμιζε πως ήταν επειδή ήταν μακριά από τη μητέρα της αλλά τελικά μάλλον το κακόμοιρο γατί πονούσε! Η JoAnne μετά από λίγες μέρες πούλησε τη γάτα σε μια άλλη γυναίκα καθώς ο χαρακτήρας της γάτας δεν ταίριαζε με αυτό που είχε συνηθίσει από τις άλλες  Sphynx γάτες της. Ήταν όμως σε επικοινωνία με τη νέα ιδιοκτήτρια η οποία μετά από λίγες μέρες πήγε τον μικρό Vlad στον κτηνίατρο καθώς δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Ο γιατρός είπε πως η γάτα είχε σοβαρά τραύματα μάλλον από ξυράφι ή κάψιμο και δυστυχώς η ουρά του ήταν τόσο μολυσμένη που έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Ευτυχώς η γάτα είναι καλά και ζει με την γυναίκα που την αγόρασε τελευταία.

Δυστυχώς όμως στην Alberta υπάρχουν πωλητές που ξυρίζουν τις νεογέννητες γάτες για να μοιάζουν με την ακριβή ράτσα και να βγάζουν μια περιουσία!

shaved-kittens-sold-sphynx-cats-5


shaved-kittens-sold-sphynx-cats-6

shaved-kittens-sold-sphynx-cats-1

shaved-kittens-sold-sphynx-cats-2

shaved-kittens-sold-sphynx-cats-4

shaved-kittens-sold-sphynx-cats-3



Αυτή gamer ντύθηκε προκλητικά και οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι!

Ξεφτιλίκια: Στην Κίνα δεν συγχωρείται το κέρατο και τιμωρείται πολύ ακριβά από αυτόν που το τρώει!