,

Η γάτα με τα δόντια-βαμπίρ!


Πριν μερικά χρόνια η Nicole Rienzie οδηγούσε με τη μαμά της όταν ένα γατάκι πετάχτηκε μπροστά τους. Ευτυχώς πρόλαβε και δεν το χτύπησε, κατέβηκε όμως να το βοηθήσει και διαπίστωσε ότι ήταν σε κακή κατάσταση και έτσι αποφάσισε να το πάρει σπίτι της, και κάπου εκεί όλα ξεκίνησαν.

Η Nicole ονόμασε το μικρό γατούλη Sergio, όμως αργότερα άρχισε να τον φωνάζει Monkey, δηλαδή μαϊμού λόγω της έντονης προσωπικότητας του. Όταν ο Monkey έχασε τα νεογιλά δόντια του και άρχισε να βγάζει τα κανονικά η Nicole παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο. Οι κυνόδοντες του ήταν πολύ μεγάλοι και έμοιαζαν με αυτά που συνήθως βλέπουμε σε ταινίες με δράκουλες και βαμπίρ!

Αρχικά η NIicole ανησύχησε αλλά ο κτηνίατρος τη διαβεβαίωσε πως αυτό συμβαίνει καμία φορά, αν και σπάνιο, και πως ο μικρός γάτος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Η Nicole έφτιαξε και σελίδα στο Instagrma για το μικρό της φίλος που γρήγορα έγινε πολύ δημοφιλής, με πολλούς να αναρωτιούνται αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές.

Ο Monkey, έχει και αδερφάκι, τον Rienzie που η Nicole φιλοξένησε ένα χρόνο αργότερα αφού είχε βρει τον πρώτο της γάτο. Ο Monkey τον λάτρεψε αμέσως και έτσι η Nicole αποφάσισε να τον υιοθετήσει και αυτόν!


 Ο γύρος του κόσμου: οι καλύτερες φωτογραφίες σύμφωνα με τα βραβεία «Siena International Photo Awards»!

Και όμως αυτό το σκυλάκι προκάλεσε τρόμο στην Αμερική!