,

Η ερωτική πράξη μεταξύ μελισσών είναι αλλόκοτα…βρώμικη (και ίσως σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα)


Νομίζετε πως η ερωτική πράξη είναι περίπλοκη υπόθεση; Τότε πού να δείτε πώς το κάνουν και οι μέλισσες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Gizmodo, η φωτογράφος Κάρλα Τόμσον κατέγραψε βίντεο του ζευγαρώματος δύο μελισσών, το οποίο παρουσιάζεται, με έναν αλλόκοτο τρόπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς παρατηρούνται κινήσεις όπως το αρσενικό να χαϊδεύει τη θηλυκιά για να την διεγείρει.

«Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, το αρσενικό χρησιμοποιεί τα πόδια του για χαϊδεύει απαλά τα πλευρά της θηλυκιάς» έγραψε η Τόμσον στο Patreon. «Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, η θηλυκιά σηκώνει ψηλά τα πόδια της και προσπαθεί να τον απομακρύνει. Τότε το αρσενικό απλώνει τις πολύ μακριές του κεραίες και τυλίγει αυτές του θηλυκού, κάνοντας μια ρυθμική κίνηση χαδιού, η οποία θεωρείται πως έχει ηρεμιστικό χαρακτήρα».

Όπως και να έχει πάντως, το βίντεο είναι, κατά παράξενο τρόπο, ομολογουμένως κάπως…άβολο, καθώς δημιουργεί μια αλλοπρόσαλλη αίσθηση…ηδονοβλεψία στον παρατηρητή. Ή ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον δείγμα υλικού σχετικά με την αναπαραγωγική δραστηριότητα του συγκεκριμένου είδους.
Μπορείτε να εντοπίσετε τις δύο τεράστιες τίγρεις που κρύβονται σε αυτή τη φωτογραφία;

Βγήκε στην αρένα με ποντιακή λύρα έδειρε τον Τούρκο και αφιέρωσε την νίκη στην γενοκτονία των Ποντίων!