,

Ελέφαντας καταπλάκωσε και σκότωσε έναν από τους πιο διάσημους κυνηγούς της Αφρικής!


Ένα μέλος της κυνηγετικής ομάδας του Theunis Botha, πυροβόλησε έναν ελέφαντα, με αποτέλεσμα καθώς αυτός σωριάστηκε στο έδαφος να καταπλακώσει και να σκοτώσει τον γνωστό κυνηγό.

Ο Botha ήταν 51 έτους και καταγόταν από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Ο ίδιος είχε ταξιδέψει ως επικεφαλής μιας ομάδας στο Ζιμπάμπουε με σκοπό να κυνηγήσει άγρια ζώα.

Όταν όμως αυτός και η ομάδα του βρέθηκαν μπροστά σε ένα κοπάδι ελεφάντων, ένας από τους συνεργάτες του πυροβόλησε έναν ελέφαντα και αυτός με την σειρά του έπεσε και καταπλάκωσε τον γνωστό κυνηγό.

Ένας εκπρόσωπος των πάρκων της Ζιμπάμπουε και των αρχών της άγριας ζωής στην Αφρική, δήλωσε πως το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή και πως ο ελέφαντας ξεψύχησε κυριολεκτικά πάνω στο πτώμα του Botha.

Ο Botha, πατέρας πέντε παιδιών, συνήθιζε να συμμετέχει σε εκδρομές στις οποίες κυνηγούσε λιοντάρια και λεοπαρδάλεις με την βοήθεια της ομάδας του και των κατάλληλων κυνηγετικών σκυλιών.

Μάλιστα λέγεται πως πολύ συχνά ταξίδευε στις ΗΠΑ προκειμένου να βρει πλούσιους πελάτες που θα επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στο κυνήγι.


Επίσης, ο Botha υπήρξε πολύ στενός φίλος με έναν άλλον κυνηγό που προσφάτως έχασε την ζωή του από επίθεση κροκοδείλων. Ο τελευταίος ονομάζεται Scott van Zyl, ήταν 44 χρονών και είχε πάει και αυτός για κυνήγι στην Ζιμπάμπουε.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έλειψαν τα σχόλια που κατέκριναν το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κυνηγάνε και σκοτώνουν άγρια ζώα.

viaΜια συλλογή φωτογραφιών που θα σας κάνει να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες με άλλο μάτι

Η ανατριχιαστική ιστορία επτά καταραμένων αντικειμένων