,

Εγκαταλελειμμένος σκύλος καταρρέει όταν συνειδητοποιεί πως η οικογένεια του δεν ήρθε για εκείνον αλλά για να πάρει νέο σκύλο!


Η Zuzu είναι ένας γερμανικός ποιμενικός που βρέθηκε αδέσποτη και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο στην Καλιφόρνια. Μια μέρα όταν το προσωπικό έδειχνε τα σκυλιά σε μια οικογένεια είδε πως η σκυλίτσα κουνούσε την ουρά τους με ενθουσιασμό, η οικογένεια  την χάιδευε και της μιλούσε, όταν όμως ρωτήθηκε αν πήγε για να πάρει το σκύλο της, απάντησε όχι!

Η Zuzu νόμιζε πως η οικογένεια της ήρθε να την πάρει και δεν μπορούσε να σταματήσει να κουνάει την ουρά της από χαρά. Οι ιδιοκτήτες όμως είπαν πως η σκυλίτσα ήταν καταθλιπτική και έκλαιγε συνέχεια από όταν πέθανε ο πατέρας της και γι΄αυτό δεν την ήθελαν.

Δεν είναι εξακριβωμένο αν το καταφύγιο άφησε την οικογένεια να υιοθετήσει άλλο σκύλο πάντως το internet πήρε φωτιά μετά από αυτό το βίντεο από εξαγριωμένους ανθρώπους.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου Desi Lara ανέβασε το βίντεο σχολιάζοντας πως για εκείνους τους ανθρώπους η λύση ήταν να πετάξουν το σκυλί στο δρόμο και να πάρουν ένα καινούριο! Δεσμεύτηκε επίσης να βρει οικογένεια στη Zuzu και να αποκτήσει τη φανταστική ζωή που της αξίζει!

They were there to find a new dog as Zuzu was now too sad since her father had died


Zuzu thought her family had come to get her

Zuzu was left at the shelter

The Downey shelter says a rescue group intends to take Zuzu and find her a 'wonderful' homeΜεγαλή προσοχή όταν βρίσκεστε πάνω σε μηχανή – Άγιο είχε αυτή η κοπέλα!

Ανατριχιαστικό βίντεο:Είδαν το πρόσωπο του διαβόλου πάνω από ηφαίστειο!