,

Αυτή η «αρχαία» γάτα βρήκε την ευτυχία έστω και λίγο αργά, στα 20 χρόνια της!


Ο Dexter ήταν μια γάτα που πέρασε 20 χρόνια σε ένα καταφύγιο όταν μια οικογένεια με τέσσερις σκύλους και δυο παιδιά αποφάσισε να της χαρίσει ένα σπιτικό, έστω και καθυστερημένα.

Ο Jill Williams μια μέρα δέχτηκε ένα email από το καταφύγιο Best Friends Animal Society που χρειαζόταν ανθρώπους να φιλοξενήσουν έστω και προσωρινά τις γάτες τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε την απόφαση και πήγε στο καταφύγιο να διαλέξει.

Ο Jill είχε στο μυαλό του ένα μικρό γατάκι με πολύ ενέργεια, αλλά κατέληξε με τον Dexter, μια μεγάλη γάτα χωρίς δόντια! Στην αρχή φοβόταν πως αυτή η οικογένεια θα καταφέρει να συγκατοικήσει με μια γέρικη γάτα αλλά όλοι την υποδέχτηκαν θερμότατα. Όλοι ήθελαν να κοιμούνται μαζί του και έγινε ο βασιλιάς του σπιτιού.

Ο Dexter έγινε επιτέλους ένας ευτυχισμένος γάτος, σύντομα πήρε βάρος και το τρίχωμα του έγινε φουντωτό. Πριν δύο εβδομάδες ο γέρικος γάτος πέθανε, ευτυχισμένος έχοντας αποκτήσει το σπιτικό που πάντα ήθελε. Η οικογένεια σύντομα υιοθέτησε ένα νέο γατάκι στη μνήμη του Dexter.
Αυτή η φάρσα ξέφυγε – Τρόμαξε τόσο πολύ τα θύματα που κόντεψαν να πάθουν καρδιακή προσβολή!

Το «νινί» σέρνει καράβι – Αιθέρια ύπαρξη απόσπασε την προσοχή των παλαιστών και αυτό που έγινε στη συνέχεια σίγουρα δεν το ήθελαν!