,

Αυτά τα κουνελάκια πέρασαν τη ζωή τους σε τραπέζι εξέτασης σε σχολή για κτηνιάτρους!


Η Sally και ο Dutch είναι δυο κουνελάκια που για δέκα χρόνια το μόνο που είχαν δει ήταν το σιδερένιο κλουβί τους και το τραπέζι που τους εξέταζαν καθώς τα χρησιμοποιούσαν για να διδάσκουν βοήθειες για ζώα. Όταν ήρθε η ώρα να αποσυρθούν, φιλοξενήθηκαν σε ένα καταφύγιο για ζώα που χρησιμοποιούντο για έρευνα. Εκεί τα δύο κουνελάκια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πιο ξέγνοιαστα και να έχουν για πρώτη φορά παιχνίδια.

Ο  Dutch προτιμούσε να κάνει αγκαλίτσες με τους ανθρώπους και να τρέχει μέσα στα πόδια τους ενώ η Sally έχει αδυναμία στα λούτρινα της. Όταν ο Dutch πέθανε, η Sally ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένη λόγω της σύνδεσης που είχαν και έτσι της έδωσαν το αρκουδάκι του Dutch για να τον θυμάται. Μάλιστα  αγάπησε τόσο πολύ αυτό το αρκουδάκι  που όταν κάποιος προσπαθούσε να το πάρει μπορεί και να τον δάγκωνε!

Ευτυχώς η κουνελίτσα ζει μια φυσιολογική ζωή, έχει καλή σχέση με τους ανθρώπους και μάλιστα κάποιες φορές γίνεται πολύ επίμονη για να την χαϊδέψουν, όμως τα αρκουδάκια της δύσκολα κάποιος τα πειράζει καθώς τα φρουρεί συνέχεια!

Πάντως η σχολή που χρησιμοποιούσε τα κουνελάκια, ανακοίνωσε πως μετά από τον Dutch και τη Sally άρχισαν να χρησιμοποιούν μόνο ψεύτικα κουνελάκια!


 Όταν η ζήλια της γυναίκας φτάνει στο απροχώρητο…!

Όταν δίνεις τον αριθμό σου στη λάθος κοπέλα… θα υπάρχουν συνέπειες!