,

Γενήθηκε μοσχαράκι με δύο πρόσωπα και το ονόμασαν «Τυχερή» για τον πιο ευλογημένο λόγο!


Ένα «διπρόσωπο» μοσχάρι είναι ότι πιο περίεγο συνέβη στη κεντρική φάρμα Κεντάκι. Ο Stan McCubbin της Campbellsville νόμιζε ότι είχε δίδυμα, όταν όμως είδε για πρώτη φορά το μοσχάρι, την Παρασκευή, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι είχε κάτι πολύ πιο ασυνήθιστο. Το θηλυκό μοσχάρι έχει δύο μύτες, δύο στόματα και τέσσερα μάτια, αν και δεν μπορούσε να δει με τα μεσαία.

Image result for Two-headed calf learns to walk and eat at Kentucky farm

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να περπατήσει, οι McCubbins αναφέρουν ότι πέφτει συνέχεια κάτω λόγω του ότι κάνει συνέχεια κύκλους. Η οικογένεια λέει πως μια τέτοια γενετική μετάλλαξη είναι θνησιγενές, αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται υγιής. Η σύζυγός της οικογένειας McCubbin, δήλωσε πως η 5χρονη κόρη τους, Kenley, ονόμασε το μοσχαράκι Τυχερή γιατί είναι τυχερή που είναι ακόμη ζωντανή.

Image result for Two-headed calf learns to walk and eat at Kentucky farm


Η οικογένεια δήλωσε:
«Είναι τυχερή και είμαστε ευλογημένοι που συνέβη αυτό στη φάρμα μας.» Οι McCubbins ανέφεραν πως είναι Τυχερή που είναι σε θέση να περπατήσει, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι που περπατάει κάνωντας κύκλους. Είπαν επίσης ότι έχει μόνο το ένα μάτι σε κάθε κεφάλι μπορεί να δει, και όταντρώει τα στόματα της κινούνται σε αρμονία.. Μερικές φορές αγχώνονται και σκέφτονται πως δεν έχει μέινιε πολύς χρόνος ζωής στο μισχαράκι αλλά παρόλα αυτά νιώθουν ευλογημένοι!

Rare double-faced calf born in Kentucky

 Επιβάτες λεωφορείο έμειναν με ανοιχτό το στόμα μόλις είδαν αυτήν την γυναίκα να τσιτσιδώνεται μπροστά τους!

Πλούσιοι νέοι από την Σιγκαπούρη δείχνουν προκλητικά τα πλούτη τους στα social media και εξοργίζουν κόσμο και κοσμάκι!