,

Αυτός ο tattoo artist δεν πάει καλά! Γιατί το έκανε αυτό στο σκύλο του?


Πολλοί είναι αυτοί που εξαγριώθηκαν με αυτό τον tattoo artist από τη Βραζιλία που ανέβασε φωτογραφίες με το σκύλο του που είχε πέντε τατουάζ.

Ο τύπος μάλλον αγαπάει πολύ τα τατουάζ αλλά δεν του έφταιγε σε τίποτα ο σκύλος του για να του «χτυπήσει» τατουάζ. Ο σκύλος έχει δυο τατουάζ αστέρια κάτω από τα μάτια του, δυο στα αυτιά του με το σύμβολο μιας ομάδας baseball και ένα στη μύτη του, ένα διαμάντι και μια σιδερογροθιά.

Ο ιδιοκτήτης μόλις συνειδητοποίησε το σάλο που είχε προκληθεί κατέβασε τις φωτογραφίες και ισχυρίστηκε πως το έκανε για να προστατέψει το σκύλο του από τον καρκίνο. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είχε καμία βάση και όλοι αναρωτιούνται τι του έφταιξε το ζωντανό για να το ταλαιπωρήσει έτσι!

This man, identified as Emerson Damasceno, claimed to be the owner of the dog and to have tattooed it to protect it from cancer

This image of the bull terrier - before it had the tattoos - also appeared on the owner's Facebook page


The dog appears to have been tattooed on its nose, both ears and below both eyes, although it is possible the image has been stagedΝοσοκόμα Κρυφακούει 2 Ασθενείς την ώρα που Μιλάνε. Όταν κατάλαβε ΤΙ λένε, δεν Πίστευε στα Αυτιά της!

21 Έλληνες και ξένοι άνδρες που παντρεύτηκαν…τις κόρες τους – Δείτε ποιοι είναι!