,

Πέρασε την Βαλίτσα της από τον έλεγχο του Αεροδρομίου. Μόλις οι Αστυνομικοί είδαν ΤΙ είχε μέσα, Κοκκίνισαν από Ντροπή!


Μια γυναίκα από την Κίνα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, κι έτσι οι φίλοι της της ζήτησαν να τους φέρει κάποια πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και μερικά ερωτικά βοηθήματα, τα οποία δεν μπορεί να αγοράσει κανείς εύκολα στην Κίνα.

23

Στο ταξίδι της επιστροφής η γυναίκα είχε μια βαλίτσα γεμάτη με ερωτικά βοηθήματα. Είχε βγάλει τις μπαταρίες από όλα τα «παιχνίδια», ώστε να μην ανοίξουν κατά λάθος και τραβήξουν την προσοχή.

Αλλά στο αεροδρόμιο πέρασε από έλεγχο, όπου σκάναραν την βαλίτσα της. Όταν έβαλε την βαλίτσα της στην ζυγαριά, το προσωπικό ασφαλείας αναρωτήθηκε γιατί ζύγιζε πάνω από 27 κιλά. Καθώς την σκάναραν, αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η νεαρή γυναίκα άρχισε να αγχώνεται.

Προβολή εικόνας στο Twitter

«Παρακαλώ, ανοίξτε την βαλίτσα σας!», μούγκρισε ένας από τους φύλακες. Η γυναίκα άνοιξε σιγά σιγά το φερμουάρ και στάθηκε ντροπιασμένη μπροστά στους φύλακες καθώς εκείνοι έβγαζαν ένα ένα τα ερωτικά βοηθήματα.


Προβολή εικόνας στο Twitter

Για ένα πράγμα μπορεί να είναι σίγουρη η νεαρή γυναίκα: τα ερωτικά βοηθήματα μάλλον δεν ήταν το πιο παράξενο πράγμα που είχαν δει σε βαλίτσα αυτοί οι φύλακες!

viaAshley Vee: Η πρώην χορεύτρια που ανάβει φωτιές..

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας ενώ είστε στην τουαλέτα; Αφού διαβάσετε αυτό, δεν πρόκειται να το κάνετε ποτέ ξανά!