,

Πατέρας κλέβει το ξεκλείδωτο ποδήλατο της κόρης του! Όταν δείτε το λόγο θα μείνετε..


Μπορεί να σας ακούγεται σαν ένας πολύ σκληρός μπαμπάς καθώς έκλεψε το ξεκλείδωτο ποδήλατο της ίδιας τους της κόρης.

Ωστόσο ο Steve Brown, ένας 37χρονος Βρετανός πατέρας, είχε ένα πολύ καλό λόγο για αυτή του την πράξη με τον οποίο κατάφερε να δώσει ένα πολύ σημαντικό μάθημα στην απρόσεχτη κόρη του.

Η μικρή του κόρη, Lucy-Leigh Redfern απέκτησε πρόσφατα ένα ποδήλατο αξίας 150 δολαρίων όμως συνηθίζει να το αφήνει ξεκλείδωτο όπου κι αν πηγαίνει και γι’ αυτό αποφάσισε να το κλέψει για να της δώσει ένα καλό μάθημα για να μάθει να προσέχει τα πράγματα της.

Όταν η μικρή πήγε σε ένα κατάστημα να πάρει γλυκά ο πατέρας που την παρακολουθούσε “έκλεψε” το ποδήλατό της και στη συνέχεια βιντεοσκόπησε τις αντιδράσεις της.

perierga.gr - Κλέφτης ποδηλάτων για καλό σκοπό!


Η μικρή έβαλε τα κλάματα και έτρεχε πανικόβλητη να βρει το ποδήλατό της, ρωτώντας τους περαστικούς εάν είχαν δει κάτι. Οι γονείς της, την έχουν συμβουλεύσει να κλειδώνει πάντα το ποδήλατό της με αλυσίδα αλλά εκείνη βαριέται να το κάνει με αποτέλεσμα να το αφήνει εκτεθειμένο.

“Προφανώς δεν θα το ξανακάνει”, λέει ο πατέρας της.13 σκίτσα που δείχνουν πως αλλάζει η συμπεριφορά μας απέναντι στα πράγματα μέσα σε 100 ημέρες!

Θα πάθετε σοκ! Ζωολογικός κήπος στην Κίνα ταΐζει τίγρεις με ζωντανό γαϊδουράκι!