,

Γονείς-ΠΡΟΣΟΧΗ: Λευκό βαν παραφυλάει σε περιοχές της Αττικής για να αρπάξει παιδιά βάζοντας δόλωμα Playstation!


Η πληροφορία που ακολουθεί δεν είναι διασταυρωμένη καθώς την βρήκαμε από κάποιο χρήστη που την ανέβασε στο facebook. Ωστόσο εμείς την παρουσιάζουμε για τη μία και μοναδική περίπτωση που μπορεί να ισχύει, ώστε οι γονείς να έχουμε το νου τους.

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Παρακαλώ πολύ θα ήθελα την προσοχή σας ιδιαίτερα σε όλους τους γονείς!!! Την Παρασκευή το μεσημέρι επέστρεφε ο ανηψιος μου με τα πόδια από το σχολείο.Στο ύψος της Αναξαγόρα μπροστά από την ταβέρνα Αμβρακικος στο πεζοδρόμιο υπήρχε ένα ολοκαίνουριο Play Station 4 με τα 2 χειριστήρια και με παιχνίδια στα κουτιά τους επάνω.

Το παιδί σταμάτησε, κοίταξε ολόγυρα απορημένος τι γυρευει αυτο εκει αλλα ευτυχως παρατήρησε ότι δίπλα του ήταν σταθμευμενο ένα Van λευκό ,χωρίς πινακίδες και χωρίς παράθυρα στο πίσω μέρος του πιθανότατα με επιβάτες μεσα.

Το παιδί μπήκε σε υποψίες και χωρίς να σκύψει συνέχισε τον δρόμο του. Οταν έφτασε σπίτι περίπου 3 λεπτά αργότερα και το ανέφερε στους γονείς, ο γαμπρός μου έφυγε αμέσως να πάει στο σημείο όπου φυσικά δεν υπήρχε τίποτα πια (Play station και Van) είχαν εξαφανιστεί και η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία.


Οι αστυνομικοί είπαν ότι θα κάνουν περιπολίες στη γειτονιά μας και ότι θα έχουν κατά νου το περιστατικό. Το νου σας στα παιδιά που επιστρέφουν μόνα από το σχολείο. Ενημερώστε τα να είναι υποψιασμένα.

Έχει γίνει σε πολλές περιοχές! Κοινοποιήστε το παντού!»

Με βάση την ονομασία της οδού και της ταβέρνας που έδωσε ο χρήστης, πιθανή περιοχή όπου συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ίσως είναι η Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.Κυνηγός ισχυρίζεται ότι σκότωσε τεράστιο βάτραχο 6 κιλών στο Τέξας!

30 αστείες ελληνικές φωτογραφίες γεμάτες γέλιο και σάτιρα!