,

Survivor παρασκήνιο: Ο καυγάς του Αγγελόπουλου με την Βαλαβάνη που δεν θα δείξουν οι κάμερες και το λιποθυμικό επεισόδιο!


Μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη επικράτησε ταραχή στην καλύβα των Διάσημων.

Οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού και μια ατάκα του Ντάνου, όπως μας μετέφερε η πηγή μας, στάθηκε η αφορμή για να γίνει έξαλλη η Ευρυδική Βαλαβάνη, η οποία δεν συγκράτησε και πολύ τον θυμό της.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μετά την επιστροφή τους από το συμβούλιο και την ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την ψηφοφορία οι παίκτες ήταν προβληματισμένοι καθώς σκέφτονταν την αντίδραση του κόσμου αλλά και με ποια κριτήρια ψηφίζει. Καταλαβαίνετε πως οι παίκτες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς βλέπει ο κόσμος όπως αυτό έχει γίνει γνωστό κι από όσους έχουν αποχωρίσει και βλέπουν πως η παραγωγή τους έχει δημιουργήσει άλλο προφίλ.

O Γιώργος και οι υπόλοιποι Διάσημοι έχουν αρχίσει και παίρνουν πρέφα την στενή παρέα της Ευρυδίκης με άτομα της παράγωγης άλλα και την αλλαγή στην τακτική της. Αυτό τους έχει κάνει να υποπτεύονται παραπάνω το ενδεχόμενο η παραγωγή να προωθεί με τον τρόπο της συγκεκριμένα άτομα «Εντάξει στην αρχή δεν ακούγαμε κάτι τους βλέπαμε απλά και συζητούσαν. Ξαφνικά είδαμε την Ευρυδίκη να ωρύεται και να χρησιμοποιεί διακοσμητικά επίθετα, καταλαβαίνεις και πλησίαζαν οι κάμερες μήπως τραβήξουμε κανέναν ωραίο τσακωμό.» Μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος από το Survivor στο Youweekly.gr.

Αυτό που συνειδητοποίησαν είναι ότι ο τσακωμός τους ανακατεύει και την παραγωγή μέσα και όπως γνωρίζουμε δεν ξέρουν αν μπορούν να απομονώσουν κάποιο κομμάτι κι αν θα επιλέξουν να το παίξουν στις κάμερες. Πρωταγωνιστές του καυγά ήταν κυρίως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι μιλούσαν με πολύ έντονο ύφος μιας και ο ίδιος κατηγόρησε την Ευρυδίκη για διπρόσωπη και ύπουλη συμπεριφορά.

Στον καυγά μετά τα υβριστικά σχόλια της Ευρυδίκης προς τον Αγγελόπουλο μπήκε και ο Γιώργος Χρανιώτης. Αρχικά για να κάνει τον «πυροσβέστη» όμως στην πορεία βρέθηκε μπλεγμένος αφού υποστήριζε τα λεγόμενα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Κι εδώ φτάνουμε στο ζουμί…


Ο καυγάς δεν σταμάτησε γιατί το επέλεξαν οι παίκτες αλλά λόγω μιας έντονης ζαλάδας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μετά από ένα συμβούλιο είχε λιποθυμήσει ξανά…

Αρχικά ξεκίνησε να ζαλίζεται και μετά έπαθε κρίσεις εμετού, νιώθοντας αδύναμη και μουδιασμένη. Εννοείται μετά από ένα τέτοιο συμβάν δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν τον καυγά! «Μόλις είδαμε την Ευρυδίκη να γονατίζει και τον Αγγελόπουλο να φωνάζει τους γιατρούς σπεύσαμε γρήγορα κι εμείς για βοήθεια θεωρώντας όμως πως είναι ακόμα ένα επεισόδιο καθώς τελευταία βασανίζεται με την περίοδο της και της πέφτει η πίεση, όμως εμετούς είναι η πρώτη φορά που έκανε.. Ξέρεις εκεί το προσέχουμε πάρα πολύ γιατί η ευθύνη είναι δική μας. Ευτυχώς οι γιατροί είδαν ότι ήταν μια απλή δηλητηρίαση και πως γι αυτό έκανε εμετούς. Κάτι έφαγε που την πείραξε, μάλλον κάποια χαλασμένη καρύδα και την συμβούλευσαν να ηρεμήσει και να προσέχει τι τρώει όσον αφορά αυτά που βρίσκουν στο δάσος.» Είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που εμπιστευόμαστε στο Youweekly.gr και που μας μεταφέρει τα spoilers κι έχει αποδειχτεί πως ελάχιστες φορές έχει πέσει έξω.

Καταλαβαίνετε πως όσο το παιχνίδι φτάνει στο τέλος και γίνεται ατομικό οι μάσκες θα πέσουν και θα ξεκινήσουν οι διπρόσωπες συμπεριφορές γιατί είναι ένα παιχνίδι και ο καθένας έχει την τακτική του. Σίγουρα αυτό δεν αρέσει σε όλους άλλα όπως στην ζωή έτσι και στα παιχνίδια υπάρχουν αυτά…

Αυτό θα φέρει εντάσεις κι επειδή ξεχνάτε θα σας πούμε  πως δεν έχετε δει τίποτα ακόμη και πως τα πράγματα για τον Γιώργος  Αγγελόπουλο θα δυσκολέψουν πολύ.

viaΗ εφεύρεση του φερμουάρ! Σίγουρα δεν γνώριζες πως δημιουργήθηκε η ανακάλυψη που μας ενώνει..

Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη όπου κανείς δεν έχει αντέξει πάνω από μία ώρα!