,

Η Σάρον Στόουν ξεσπάει σε δάκρυα! Το γράμμα βιασμού που σφίγγει στομάχια!


Η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν συμμετείχε σε συνέδριο του Πανεπιστημίου Santa Clara, με θέμα Οι βιασμοί στα Πανεπιστήμια. Η ηθοποιός κλήθηκε να διαβάσει την επιστολή μιας γυναίκας που είχε πέσει θύμα βιασμού. Τα στοιχεία της γυναίκας δεν αποκαλύφθηκαν, την ανέφεραν με το ψευδώνυμο Έμιλι Ντόε!

Η Έμιλι, περιγράφει τα συναισθήματα της και όλο τον εφιάλτη που έζησε, όταν μετά από ένα πάρτι βρέθηκε γυμνή και χωρίς να αισθάνεται τίποτα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθε ότι την βρήκαν πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, αναίσθητη.

Το γράμμα της Έμιλι, σφίγγει στομάχια : Σερνόμουν από δωμάτιο σε δωμάτιο με μια κουβέρτα τυλιγμένη γύρω μου, ενώ άφηνα πίσω μου μια γραμμή από πευκοβελόνες.  Μου ζήτησαν να υπογράψω κάτι χαρτιά που έλεγαν «Θύμα Βιασμού» και τότε πίστεψα πως όντως κάτι είχε συμβεί. Τα ρούχα μου κατασχέθηκαν και στεκόμουν γυμνή, ενώ οι νοσηλεύτριες μετρούσαν με έναν χάρακα διάφορες γρατσουνιές που είχα στο κορμί μου και τις φωτογράφιζαν.

Λίγες ώρες μετά μου επέτρεψαν να πλυθώ. Στάθηκα όρθια και παρατηρούσα το σώμα μου κάτω από τους υδρατμούς του νερού και αποφάσισα πως δεν το θέλω πια. Το φοβόμουν, δεν ήξερα τι είχε υπάρξει μέσα του, αν ήταν μολυσμένο, ποιος το είχε ακουμπήσει. Ήθελα να βγάλω το κορμί μου σαν να ήταν ζακέτα και να το άφηνα εκεί στο νοσοκομείο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Εκείνο το πρωί, το μόνο που μου είπαν ήταν ότι είχα βρεθεί πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, πιθανότατα βιασμένη από έναν άγνωστο!


Η Σάρον Στόουν ύστερα από την ανάγνωση της εξομολόγησης της νεαρής φοιτήτριας, ανέφερε χαρακτηριστικά: Υπάρχουν πολλές Έμιλι Ντόε, πολλές γυναίκες που δεν τις έχουμε ακούσει και πρέπει να αλλάξουμε και την κουλτούρα και τους νόμους!Είναι μια εξωφρενική κατάσταση, η κατάστασή της, αυτή η κατάσταση κι αυτή η κουλτούρα που κάποιος μπορεί να πει πως είναι δράστης σεξουαλικής επίθεσης και συνεχίζει με τη ζωή του σαν να μην έχει συμβεί!

Να σημειωθεί πως ο δράστης, πρώην κολυμβητής του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ,  αφέθηκε ελεύθερος έχοντας εκτίσει το μισό της ποινής του που ήταν… εξάμηνη!Προσοχή: Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φίδια στην Ελλάδα!

ΣΟΚ! Πασίγνωστη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου!