,

Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε σε συνέντευξη: Το αν θα συνεχίσει το World Party είναι δική μου απόφαση!


Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παραγωγός της εκπομπής «World Party», την οποία παρουσιάζει μαζί με τον κολλητό του φίλο, Γιώργο Μαυρίδη, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής και στις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτής.

«Τελικά του χρόνου δεν θα βλέπουμε World Party;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Ποιος το είπε αυτό; », είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξη του…», του απάντησε η δημοσιογράφος.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει το world party. Νομίζω ότι «διάβασες» αυτό που ήθελες…», απάντησε ο παρουσιαστής.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει μόνος του την εκπομπή; «Όχι, δεν νομίζω να συνεχίσω το World Party, αλλά αυτό είναι μια δική μου απόφαση, ως παραγωγός της εκπομπής. Ο λόγος είναι ότι νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω κάτι καινούργιο και επίσης θέλω να σταματήσω όταν η εκπομπή είναι ακόμα στην κορυφή προτού αρχίσει η καμπή της. Προτιμώ να »λείψουμε» από τον κόσμο παρά να μας βαρεθεί.»


Και πρόσθεσε: «Το επόμενο βήμα θα έρθει σύντομα και μάλιστα αυτό τον καιρό τριγυρίζουν στο μυαλό μου αρκετά concept, πάντα με κύριο στοιχείο τη διαφοροποίηση και τα ουσιαστικά θετικά μηνύματα όπως ακριβώς κάναμε και στο world party.»Αυτό είναι το πιο ακριβό εισιτήριο στον κόσμο- Δείτε τις υπερπολυτελείς παροχές που προσφέρει!

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου