,

Ο συγκινητικός λόγος της Selena Gomez, μετά τη νοσηλεία της σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη!


H νεαρή τραγουδίστρια, Selena Gomez κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την καριέρα της καθώς νοσηλεύτηκε σε ειδική κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού και άγχους, αλλά και την κατάθλιψη.

Στα φετινά Αμερικανικά μουσικά βραβεία, εμφανίστηκε υπέρλαμπρη μέσα στο «φλογερό» φόρεμά της. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε, δεν ήταν το ντύσιμό της (που αδιαμφισβήτητα χαρακτηρίστηκε μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς), αλλά ο λόγος που έβγαλε όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο για την αγαπημένη pop/rock τραγουδίστρια!Αποτέλεσμα εικόνας για selena gomez nosileia

Η Selena είπε χαρακτηριστικά:

Σ’ αυτή τη σκηνή το 2014 ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που ήμουν αυθεντική, 100% ειλικρινής με όλους εσάς. Νομίζω ότι είναι προφανές να πούμε ότι όλοι ξέρετε για τη ζωή μου είτε μου αρέσει είτε όχι. Έπρεπε να σταματήσω επειδή είχα τα πάντα και μέσα μου είχα «διαλυθεί»! Δεν θέλω να βλέπω τα σώματα σας στο Instagram. Θέλω να δω τι υπάρχει εδώ [δείχνοντας το σημείο της καρδιάς]. Δεν προσπαθώ να πάρω την επιβεβαίωση, ούτε το χρειάζομαι πια. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να είναι σε θέση να μοιραστώ  ό, τι αγαπώ κάθε μέρα με τους ανθρώπους που αγαπώ. Οφείλω να πω ευχαριστώ τόσο πολύ στους θαυμαστές μου, γιατί εσείς είστε έτσι  πιστοί και δεν ξέρω τι έκανα για να το αξίζω. Εάν έχετε «σπάσει» δεν χρειάζεται να μείνετε «σπασμένοι». Αν αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε και να γνωρίζετε για μένα. Νοιάζομαι για τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!


Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=X_extT_bcioΑτρόμητος Ρώσος βουτάει σε παγωμένη λίμνη για να σώσει έναν σκύλο!

Τρομακτικό βίντεο – Τίγρης επιτίθεται σε μικρό κοριτσάκι