,

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Stranger Things», Gaten Matarazzo μιλά για τη σπάνια πάθησή του!


Ο Gaten Matarazzo ίσως είναι ένας από τους πιο μικρούς ταλαντούχους ηθοποιούς, που μπήκε στη ζωή μας μέσα από την τηλεοπτική σειρά φαινόμενο «Stranger Things» και έκανε όλο το κόσμο να μιλάει για το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο!

Αποτέλεσμα εικόνας για gaten matarazzo

Ο Gaten εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή Jonathan Ross πως πάσχει από μια γενετική πάθηση που ονομάζεται Κλειδοκρανιακή Δυσπλασία και επηρεάζει την ανάπτυξη τόσο των δοντιών όσο και των οστών!

Αποτέλεσμα εικόνας για gaten matarazzo

Συγκεκριμένα ο νεαρός ηθοποιός είπε: Είναι μια πάθηση που σε κάνει να γεννιέσαι χωρίς κλείδα ωμοπλάτης και επηρεάζει το πόσο μεγαλώνει το πρόσωπό σου και την ανάπτυξη του κρανίου σου. Επηρεάζει τα δόντια σου επίσης, και γι’ αυτό δεν έχω καθόλου δόντια. Αυτά που βλέπετε είναι ψεύτικα. Αντιμετωπίζω μια ήπια μορφή περίπτωσης της συγκεκριμένης πάθησης. Άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ!


Αποτέλεσμα εικόνας για gaten matarazzo

Ο Gaten τόνισε πως ο λόγος που έκανε αυτή τη δήλωση είναι για να δώσει δύναμη σε ανθρώπους που βιώνουν την ίδια πάθηση -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- να μην ντρέπονται για την κατάσταση της υγείας τους και να μην φοβούνται να δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι

Εμείς από την πλευρά μας καταλήγουμε στο ότι ο Gaten Matarazzo δεν είναι μόνο ένας εξαίρετος νέος ηθοποιός αλλά και ένα λαμπρό παράδειγμα που γίνεται πρότυπο μίμησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών!

 H πιο διαβαστερή βιτρίνα βιλιοπωλείου σε όλη τη χώρα!

Σκυλί σε ένα ξεκαρδιστικό διάλογο με μικρό πλασματάκι! Ποιος από τους δύο είναι πιο αξιολάτρευτος;