,

Ο Κώστας Μαρτάκης θα γίνει βασικός χαρακτήρας σε Αμερικανικό μυθιστόρημα!


Αδιαμφισβήτητα αυτό το αγόρι έχει αστέρι πάνω του! Να θυμίσουμε πως εκτός από αγαπητός τραγουδιστής είχε ψηφιστεί ως ένας από τους ωραιότερους άντρες του κόσμου!

Αυτή τη φορά, η απαράμιλλη ομορφιά του έκανε ξανά το θαύμα της, χωρίς ο ίδιος να το προσπαθήσει καθόλου. Πιο αναλυτικά, η Αμερικανίδα συγγραφέας Alysia Helming εντόπισε τυχαία μία φωτογραφία του στο διαδίκτυο, την ώρα που έψαχνε εικόνες ανδρών ώστε να εμπνευστεί και να γράψει για τη μορφή ενός άντρα που θα αποτελούσε τους βασικούς χαρακτήρες στην ιστορία του πρώτου της βιβλίου με τίτλο «The Protogena Chronicles»!

Η Alysia, όπως αναφέρει η Espresso συνέχισε να γράφει για καιρό δίχως να ξέρει τίποτα για εκείνον. Ύστερα από έξι μήνες, η συγγραφέας ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να μάθει τα πάντα για τον τραγουδιστή, στον οποίο πρότεινε να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της σειράς βιβλίων με την υπογραφή της. Αποτέλεσμα εικόνας για Alysia HelmingΑποτέλεσμα εικόνας για Alysia Helming


Τελικά, αυτό είναι που λένε: εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει!Η μεγαλύτερη γκάφα από τερματοφύλακα έγινε σίγουρα στην Αργεντινή!

Φρικιαστικό βίντεο – Έπεσε σε πηγή με τοξικό νερό και εξαϋλώθηκε