,

Ο Κώστας Κόκλας εξομολογείται: «Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα…»


Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας θυμάται την περιπέτεια υγείας που πέρασε (είχε μεταφερθεί το εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Μάιο του 2016 καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστούσε), η οποία άλλαξε όλη του τη ζωή. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο ηθοποιός μιλάει για το καρδιακό επεισόδιο που είχε και τις αποφάσεις που πήρε ύστερα από αυτό!

-Απέχεις από την τηλεόραση φέτος Κώστα

Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τον Κώστα, να βάλω φρένο στον τρελό μου «μαραθώνιο» που δεν έχει σταματήσει εδώ και τριάντα χρόνια, όταν βγήκα από τη σχολή, και να χαρώ πράγματα που είχα… ξεχάσει πως είναι μέσα σε αυτή τη διαρκή «τρέλα». Τα είχαμε πει και τότε: τρόμαξα με το… κουδουνάκι που χτύπησε και είδα τη ζωή με άλλο μάτι. Πρέπει να ‘μαι γερός και δυνατός για τον Δημητράκη μου, που ’ναι όλη μου η ζωή. Προσέχω λοιπόν τον Κώστα – και για τον Κώστα και για το παιδί. Κάνω θέατρο που δεν τραβάει μια σεζόν κι απέχω από την τηλεόραση, για να πάρω μια ανάσα. Φροντίζω τη διατροφή μου, έχω περιορίσει τα ξενύχτια και νιώθω πολύ καλά. Ξέρεις, έχουμε μπει όλοι σε ένα «τριπάκι» να τρέχουμε ασταμάτητα, για να βγάλουμε λεφτά να ζήσουμε και κινδυνεύουμε από τους τόσο έντονους ρυθμούς. Πρέπει να προσέχουμε…

-Μέχρι πέρυσι έκανες τηλεόραση. Έχουν πέσει τα κασέ στα πατώματα, έτσι δεν είναι;

Για ποια κασέ μιλάς; Κασέ υπήρχαν παλιά, τώρα υπάρχουν ψίχουλα. Παίρνεις ένα μηνιάτικο – και είσαι τυχερός αν το παίρνεις!

-Σε ποσοστό πόσο «έπεσαν τα λεφτά που έπαιρνες στις καλές εποχές της τηλεόρασης;


Εξήντα τοις εκατό – να μη σου πω εβδομήντα.

-Πρόλαβες τα λεγόμενα «χρυσά πακέτα»;

Πρόλαβα πολύ καλά λεφτά κάποια στιγμή, αλλά χρυσά πακέτα δεν πήρα ποτέ μου…

-Όλο το σκηνικό με τις άδειες πως το είδες;

Όπως όλοι. Είχε στοιχεία θρίλερ, αλλά και φαρσοκωμωδίας! Ειλικρινά, έχω φρικάρει με όλο αυτό το σκηνικό που «παίζει» με την αγωνία τόσων ανθρώπων οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Δεν μπορούν να παίζουν τέτοια παιχνίδια στην πλάτη εργαζομένων που ζουν με τον τρόμο να μην έχουν να φάνε την επομένη…

-Έχεις στερητικό τηλεόρασης ή όχι Κώστα;

Κανένα στερητικό, πρώτον γιατί όπως σου είπα, είμαι εκτός από επιλογή προκειμένου να πάρω μια ανάσα και κατά δεύτερον γιατί «παίζω« σε επαναλήψεις τεσσάρων σειρών! Και να «λείπεις», δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι. Θα ξανακάνω τηλεόραση κάποια στιγμή. Απλά δεν βιάζομαι πολύ. Για την ώρα απολαμβάνω το θεατρικό δώρο που μου έγινε δουλεύοντας σε ένα ζηλευτό κλίμα με έμπειρους αλλά και νεότερους εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Πηγή: Real

 ΣΟΚ! Πασίγνωστη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Daniela Lopez Osorio: Το μοντέλο από την Κολομβία, αποτελεί την απόλυτη ανδρική φαντασίωση!