,

Ο Ed Sheeran κάνει έκπληξη σε 9χρονη θαυμάστριά του με σύνδρομο RETT, κάνοντάς της καντάδα στο νοσοκομείο !


Η 9χρονη Melody, είναι μια μικρούλα που πάσχει από σύνδρομο Rett, το οποίο αποτελεί μία περίπλοκη γενετική νευρολογική διαταραχή, φυλοσχετιζόμενη με τα θήλεα (εμφανίζεται μόνο σε κορίτσια). Επηρεάζει την επικοινωνία και τις κινήσεις του σώματος. Συνηθέστερα συνδέεται με βαριά νοητική υστέρηση και κινητική αναπηρία.

Η οικογένεια της μικρούλας, έχει λογαριασμό στο facebook, όπου πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες του διάσημου τραγουδιστή Ed Sheeran, ο οποίος επισκέφτηκε τη Melody!
H 9χρονη, έχει ζήσει περίπου το 80 τοις εκατό της ζωής της στο νοσοκομείο. Η οικογένειά της λέει χαρακτηριστικά:  Η ζωή της είναι μια διαρκής πάλη όμως έχει μια απόδραση μέσα από την αγάπη της για τη μουσική. Λατρεύει τη μουσική, και δεν έχει σημασία τι είναι ο πόνος που περνάει, πάντα ο αγαπημένος τραγουδιστής – Ed Sheeran – μπορεί να την κάνει να χαμογελάει μέσα από τα τραγούδια του!


Η οικογένειά της δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της Melody και του Sheeran, καθώς και μια επιστολή ευχαριστώντας τον.

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο νεαρός καλλιτέχνης κάνει αυτό το υπέροχο πλάσμα να χαμογελά:Η αυτοσχέδια τσουλήθρα με την πιο τραγική κατάληξη!

Φάρσες για πολύ γερά νεύρα – Κάνουν καρδιακούς και τους πιο υγιείς