,

Λύγισε ο Κώστας Βουτσάς: Τι συνέβη και έβαλε τα κλάματα on air;


Ο Κώστας Βουτσάς, με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα. Όλη η εκπομπή είχε εκπλήξεις για τον αγαπημένο ηθοποιό, με μέλη της οικογένειάς του και αγαπημένους του φίλους να βγαίνουν στον αέρα και να μιλάνε για τον ίδιο.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, είδαμε την Δήμητρα Παπαδοπούλου, που μέσω skype πρόσφερε στιγμές γαργαριστού γέλιου με τις ατάκες της. Αντίστοιχα ευχάριστο κλίμα είχαν και οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στην εκπομπή για τον αγαπημένο κωμικό, οι οποίες τον έκαναν να βάλει τα κλάματα.

Ο γνωστός δημιουργός ανέφερε σχετικά με την συνεργασία τους, πως έμαθε πάρα πολλά πράγματα. «Κάθε βράδυ μας βούταγε και μας πήγαινε στις άκρες που είχε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη. Μας πήγαινε και ξεπατωνόμασταν στο ποτό».


Ωστόσο, η συγκίνηση του Κώστα Βουτσά, προέκυψε από τα παρακάτω λόγια: «Είναι σοφός. Είναι αληθινός κομμουνιστής, δεν είναι στα λόγια. Ποτέ δεν πούλησε την ιδεολογία του. Ποτέ δεν πούλησε προς τα πουθενά πόσο βαθύτατα κομμουνιστής είναι και στην πράξη. Έχει πει κάτι εξαιρετικό που δεν ξεχνάω ποτέ: “Ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να είναι πλούσιος. Πρέπει να είναι φτωχός, γιατί αν δεν είναι φτωχός, δεν μπορεί να παράξει τέχνη”.
Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που αποχωρούσε από την σκηνή. Είχα βάλει ένα σάλπισμα και το κοινό τον αποθέωνε. Τον λατρεύω. Είναι έμβλημα ζωής και ήθους! Έχω με τον Κώστα κάτι να φαντάζομαι τον εαυτό μου μεγάλο. Θέλω να είμαι σαν τον Κώστα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 Η δασκάλα που έχασε πάνω από 50 κιλά για να εμπνεύσει τους μαθητές της

Όταν ένας ελέφαντας πήρε στο κατόπι τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!