,

Φωτογραφίες που η Hillary Clinton θα ήθελε οπωσδήποτε να καταστρέψει!


Οι εκλογές κοντοζυγώνουν με τη Hillary Clinton να επιθυμεί να υπερισχύσει εναντίον του Donald Trump και να διεκδικήσει τη θέση  της  45ης Προέδρου των ΗΠΑ.

Ωστόσο φωτογραφικό υλικό «καίει» τη Hillary και η ίδια μάχεται να το εξαφανίσει.

  1. Αποτέλεσμα εικόνας για donald trump and hillary clinton togetherΣωστά καταλάβατε. Η Hillary και ο Trump είναι φίλοι από το παλιά! Όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν, η φωτογραφία μαρτυρά το μυστικό τους.
  2. Αποτέλεσμα εικόνας για bill cosby with clintonΟ Bill Cosby  είναι τόσο αντιπαθής στο ευρύ κοινό, που ακόμα και μια φωτογραφία μαζί του μπορεί να φέρει την ανατροπή στις εκλογές.
  3. Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and girlsΌσο και να μεγαλώνει κανείς, οι συνήθεις δεν αλλάζουν! Ο Bill Clinton δηλώνει λάτρης του ωραίου φύλου και φροντίζει να μας το δείχνει!

Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and girls

Λάδι στη φωτιά έριξε ο πολιτικός της αντίπαλος, αναρτώντας στο twitter: «Αν η H.Clinton δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον άντρα της, πως θα ικανοποιήσει την Αμερική;»

Αουτς αυτό πόνεσε Hillary!!Αποτέλεσμα εικόνας για hillary clinton photos that she would destroy

4. Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and monica lewinsky happy birthday card

Δύστυχη Hillary, να θες να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και οι φωτογραφίες να μην σ΄αφήνουν! Τουλάχιστον ο Bill ήταν κύριος και δεν ξεχνούσε ποτέ τα γενέθλια των αγαπημένων του και κυρίως της Lewinsky!

5. Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and monica lewinsky dress


Το περίφημο φόρεμα της Lewinsky βγήκε στο «σφυρί». Μήπως να το αγόραζε η Hillary και να το έκαιγε στην πυρά;

6.Αποτέλεσμα εικόνας για hillary clinton and yoko ono

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες της χήρας του John Lennon, Yoko Ono, η οποία ισχυρίζεται πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τη Hillary στις αρχές του 1970!

7.View image on Twitter

Ο διάσημος ηθοποιός James Wood, ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, φωτογραφία από εκλογική περιοδεία της Clinton, με ειρωνικά σχόλια που αφορούσαν την παντελή έλλειψη ακροατηρίου!

8. Αποτέλεσμα εικόνας για james woods hillary clinton photo

Σε πρόσφατη πολιτική αναμέτρηση, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη Hillary να φοράει ακουστικό το οποίο προφανώς τη βοηθούσε να αντεπεξέλθει στις δύσκολες ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει.

Αυτό πυροδότησε τα καυστικά σχόλια τόσο του ηθοποιού James Wood (ο οποίος την ειρωνεύτηκε λέγοντας πως ούτε ένα ψέμα δεν μπορεί να πει από μόνη της), όσο και του Donald Trump( ο οποίος αναρωτιόταν αν κάτι τέτοιο είχε όντως συμβεί)

Αποτέλεσμα εικόνας για james woods hillary clinton photo

Αποτέλεσμα εικόνας για james woods hillary clinton photoΑτρόμητος τύπος πιάνει τη φλεγόμενη μπάλα και βάζει καλάθι!

Υπάλληλος δεν άντεξε την παρατήρηση μιας πελάτισσας και την μπουκέτωσε