,

Εκπληκτικές σιλουέτες από διάσημες που είναι 40 ή 50 χρονών! Θαυμάστε!


Το να διατηρείς μια εντυπωσιακή εικόνα όταν είσαι  λίγο πάνω από τα  40 – ή ακόμα και 50 – δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά πολλοί ηθοποιοί, μοντέλα, παρουσιαστές έχουν κατορθώσει να αποκτήσουν τέτοιο κορμί που το ζηλεύουν ακόμα και 20άρες.

 1.  Jennifer Lopez, 47 Έχω μάθει να μη στερούμε τίποτα όσο αφορά το φαγητό μου. Αλλά έχω κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα υγιή τρόπο ζωής.  Για παράδειγμα, έχω πάντα μαζί μου φρούτα η λαχανικά.
 2. Jennifer Aniston, 47 

  Η διάσημη ηθοποιός τονίζει πως αν θέλετε λαμπερό δέρμα και όμορφη σιλουέτα τότε το τι τρώτε παίζει καθοριστικό ρόλο. Εκείνη προτιμά τα βιολογικά προϊόντα διατροφής.

 3. Kylie Minogue, 48

  Ειλικρινά δεν γυμνάζομαι τόσο πολύ. Απλά χρησιμοποιώ πολλά καλλυντικά που καλυτερεύουν την εικόνα μου. Έχω επίσης αυτοπεποίθηση για το πως δείχνω προς τα έξω.

 4. Halle Berry, 50 

  Στα 23 της, η Halle, διαγνώστηκε με διαβήτη.  Από τότε προσέχει πάρα πολύ τι τρώει, πόσες ώρες κοιμάται, πόσο ζυγίζει.

 5. Cindy Crawford, 50

  Πολλοί θεωρούν πως τα μοντέλα έχουν όμορφα σώματα από την αρχή. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Το να είσαι όμορφη θέλει πολύ δουλειά. 

 6. Elizabeth Hurley, 51

  Αν θέλετε να χάσετε βάρος, η λύση είναι ο σκύλος. Θα τρέχετε συνέχεια στο πάρκο μαζί του. Μισή ώρα παίζοντας μ’ αυτό δεν θα μπορεί να συγκριθεί ούτε το γυμναστήριο.

 7. Elle Macpherson, 52 

  Το κίνητρό μου είναι τα συναισθήματα χαράς, έμπνευσης, πάθους, ηρεμίας και δύναμης. Αυτά είναι πιο σημαντικά σε σχέση με τους αριθμούς ζυγαριάς και είναι αυτό που με ωθεί στο να τρέφομαι σωστά!

 8. Sharon Stone, 58

  Δεν έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το αν είμαι όμορφη ή όχι. Αλλά ξέρω ένα μαγικό τέχνασμα! Όταν μια γυναίκα μπαίνει σε ένα δωμάτιο οι άνθρωποι δεν θα έλκονται από αυτήν χάρη στην ομορφιά της αλλά χάρη στην ενέργεια και δύναμη που αυτή αποπνέει.

 9. Christie Brinkley, 62

  Το να βάψεις τα μαλλιά σου , να επισκεφτείς έναν αισθητικό και να γυμναστείς σκληρά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν νιώσει άνετα με το ίδιο σου το σώμα. Μην κάνεις τίποτα απ’ αυτά, αν κάποιος άλλος τα απαιτήσει για σένα!

 10. Jane Seymour, 65

  Δεν μου αρέσει να στερώ από τον εαυτό μου, πράγματα που αγαπώ. Λατρεύω τα μακαρόνια και τα τρώω, απλά όχι σε υπερβολικές ποσότητες.

ΠΗΓΗ: brightside.me
Ο έρωτας με έρωτα περνάει! Δείτε με ποιον ηθοποιό ξεπερνάει το χωρισμό η Παυλίδου!

«Ατυχήματα» με μαγιό διάσημων γυναικών που δε χορταίνουμε να βλέπουμε!