,

Δύσκολες ώρες για τον Θάνο Πλεύρη: Διασωληνωμένος με σηψαιμία, σε κρίσιμη κατάσταση!


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.Αποτέλεσμα εικόνας για pleyrhs

Ο άτυχος δικηγόρος και πολιτευτής υπεβλήθη προ ημερών σε αγγειοχειρουργική επέμβαση στο πόδι σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά κάτι πήγε στραβά και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό σε βαριά κατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη σε αυτό την Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., με εικόνα σήψης: Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη», κατέληγε η ανακοίνωση του Ιατρικού, δήλωσε το ιατρικό κέντρο!


Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

ΠΗΓΗ: iefimerida.grΒγήκε στους δρόμους να υποστηρίξει τον Trump και τον λιντσάρισαν!

Το σταυροπόδι γνωστής ηθοποιού, που προκάλεσε αμέτρητα σχόλια στο instagram!