,

Δείτε την πανέμορφη εγγονή του Μπουτάρη σε ρόλο μοντέλου!


Ο λόγος για την Αθηνά Μπουτάρη, εγγονή του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης και κόρη της Μαρίας Λαλαούνη( της γνωστής  οικογένειας του οίκου κοσμημάτων) και του Στέλιου Μπουτάρη(ο οποίος ασχολείται με την οινοπαραγωγή)!

Η Αθηνά Μπουτάρη, η οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του δημάρχου έχοντας και το όνομα της αείμνηστης συζύγου του, σπουδάζει υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια, σε πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, πόζαρε ως μοντέλο για τις ανάγκες του οικογενειακού οίκου κοσμημάτων Lalaounis. Να σημειώσουμε πως αποτελεί οικογενειακή παράδοση για την οικογένεια Λαλαούνη μέλη της να φωτογραφίζονται με τα κοσμήματα του οίκου. 


Πρώτη ήταν η πρωτότοκη Αικατερίνη και ακολούθησαν η Δήμητρα και η Μαρία. Οι φωτογραφίες μάλιστα είχαν εντυπωσιάσει με το άριστο αποτέλεσμα τόσο ώστε να προστεθούν σε ολοσέλιδες καταχωρήσεις στη γαλλική «Vogue» με τα ονόματα των κοριτσιών από κάτω. Τη σκυτάλη έλαβε η Λάουρα Μακροπούλου. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Αθηνάς που «μάγεψε» το φακό με τη φυσική ομορφιά της!

ΠΗΓΗ: protothema.gΟ Manson «αποκεφαλίζει» το νέο πλανητάρχη!

Η Rita Ora σε ένα ημερολόγιο που θα σας κάνει να μη χάσετε ούτε μήνα!