,

Δείτε τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια από το «3,2,1 ΑΝΤ1»


Ποιος δεν θυμάται το «3,2,1 ΑΝΤ1», το καθημερινό, ζωντανό σόου, στο οποίο πρωταγωvιστoύσαv 20 πανέμορφα κορίτσια που χόρευαν, τραγουδούσαν και έπαιζαν διασκεδαστικά παιχνίδια με τους τηλεθεατές. Σορτσάκια, τακούνια, χαμόγελα, μακριά μαλλιά, χορός και πόζα.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ζει στην Καβάλα και έχει σχολή χορού. Η ίδια μίλησε στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και είπε πώς έφτασε να ασχολείται με την τηλεόραση όσο σπούδαζε χορό: «Έχω ξεκινήσει τον χορό από την ηλικία των 3 και δεν τον άφησα ποτέ. Το σπούδασα και μέσα από τις σπουδές μου ήρθε η πρόταση του Ant1. Ήταν  ένα εισιτήριο τότε. Καλώς ή κακώς η τηλεόραση σε κάνει πιο γρήγορα γνωστό κι έμαθε πιο γρήγορα τη δουλειά μου ο κόσμος. Ξεκίνησα σε ηλικία 18 χρονών και αυτό που με ενδιέφερε πάνω από όλα ήταν η αξιοπρέπεια μου. Ήθελα να τα καταφέρω όλα μόνη μου. Δεν μου άρεσε ούτε να χτυπάω πόρτες, ούτε να το παίζω καλή σε κανέναν. Ήμουν πολύ ντόμπρος άνθρωπος, πολύ ειλικρινής. Νομίζω ότι όλα αυτά με βοήθησαν στο να μην είμαι στην τηλεόραση».

 

annamarialogo

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη έκανε σάλο όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Τα χρόνια πέρασαν, η Άννα Μαρία παράτησε την τηλεόραση,  παντρεύτηκε έκανε οικογένεια και απέκτησε τον γιο της Άγγελο. Παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Energy Boost» στο ραδιόφωνο ART του Καρατζαφέρη

annamarialogotheti


 

https://www.youtube.com/watch?v=zs-0ZFKPzaI

Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου παντρεύτηκε το Μιχάλη Ρακιτζή. Το 1999 έπαιξε στην ταινία «Peppermint» του Κώστα Καπάκα, δίπλα στον Γιώργο Χωραφά, την Αννυ Λούλου, τη Ζωή Βουδούρη, τον Χάρη Μαυρουδή.

konstantstefan

Το 2003 συμμετείχε στο καστ του «Οξυγόνου» με υπογραφή Μιχάλη Ρέππα. Την είδαμε ξανά σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας ελληνικού καφέ, που ήταν και η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της. Στέκεται πάντα διακριτικά στα παρασκήνια των συναυλιών του Μιχάλη Ρακιτζή και μάλιστα σε σημεία που δεν θα την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός.

konstastefa2

Η Πόπη Χατζηδημητρίου έμεινε στην τηλεόραση για κάποια χρόνια, ενώ η τελευταία εκπομπή που παρουσίασε ήταν στο Alter το «Γένους αρσενικού θηλυκού». Έκτοτε, η Πόπη Χατζηδημητρίου αποφάσισε ν’ αποσυρθεί και ν’ ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Σήμερα, μένει σχεδόν μόνιμα στο εξοχικό της στην Λούτσα και εργάζεται ως κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρείες , κάνει μεταφράσεις και ασχολείται με τα ηχητικά βιβλία ενώ προσφέρει εθελοντική βοήθεια σε ΜΚΟ.

popixatzidΗ χώρα που κανένας Ευρωπαίος δε θέλει να ζήσει

Οι Ρώσοι προτιμούν Ελλάδα για να περάσουν το καλοκαίρι τους!