,

Η δήλωση πασίγνωστου τραγουδιστή πως ο 3 χρονών γιος του δίνει μάχη με τον ΚΑΡΚΙΝΟ, μας σόκαρε!


Ο διάσημος τραγουδιστής Michael Bublé σόκαρε το ευρύ κοινό, ύστερα από τη δυσάρεστη χθεσινή είδηση πως ο 3 χρονών γιος του πάσχει από καρκίνο.

O τραγουδιστής Michael Bublé ανακοίνωσε πως ο τριών ετών γιος του διαγνώστηκε με καρκίνο

 

Αποτέλεσμα εικόνας για luisana lopilato michael buble son noah

Συγκεκριμένα ανέβασε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο οποίο γνωστοποιεί την κατάσταση του γιου του και τονίζει πως τόσο αυτός , όσο και η γυναίκα του Luisana Lopilato θα βάλουν πίσω την καριέρα τους προκειμένου να σταθούν δίπλα στο μικρό τους αγγελούδι:

Είμαστε συντετριμμένοι από την πρόσφατη διάγνωση που έδειξε πως ο μεγαλύτερος γιος μας πάσχει από καρκίνο ο οποίος ήδη ξεκίνησε τη θεραπεία του στις ΗΠΑ. Πάντα λέγαμε  πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και η αγάπη μας για τα παιδιά μας. Η Luisana και εγώ αφήνουμε για την ώρα τις καριέρες μας στην άκρη ώστε να αφιερώσουμε  τον χρόνο και την προσοχή μας, για να βοηθήσουμε τον Noah να γίνει καλά. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητούμε μόνο τις προσευχές σας και να σεβαστείτε την ιδιωτική αυτή στιγμή μας. Έχουμε  μεγάλο δρόμο μπροστά μας και ελπίζουμε πως με την υποστήριξη της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών απ’όλο τον κόσμο, θα κερδίσουμε αυτήν τη μάχη, με το θέλημα του Θεού.


Αποτέλεσμα εικόνας για luisana lopilato michael buble son noah

Εμείς δεν μένει παρά να προσευχηθούμε να πάνε όλα καλά για το μικρό μας φίλο!!!

 



Στη Βραζιλία το πήγαν σε άλλο επίπεδο – Αστυνομικός αναποδογυρίζει ύποπτο για να δει τι έχει στις τσέπες του

Ποιανού πασίγνωστου αθλητή ο γιος επέλεξε ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ σε πρωινή βόλτα;