,

Διάσημοι που δεν θα πιστεύετε πόσο δείκτη ευφυΐας έχουν!


Σας παρουσιάζουμε 10 celebrities που δεν σας πάει ο νου σας πόσο ευφυείς είναι!

Ο μέσος δείκτης ευφυΐας κυμαίνεται περίπου από 90 ως 110 και αν αναλογιστείτε πως ο περίφημος  Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε δείκτη νοημοσύνης 160, το να τον ξεπερνά ο mr Bean είναι αξιοθαύμαστο!

 1. Natalie Portman – 140

  Αποτέλεσμα εικόνας για natalie portmanΗ απαράμιλλη ομορφιά της έχει συζητηθεί από πολλούς! Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι πως η ηθοποιός έχει δείκτη ευφυΐας 140, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Harvard, και μιλάει 6 γλώσσες!

 2. Arnold Schwarzenegger – 135

  Αποτέλεσμα εικόνας για Arnold Schwarzenegger – 135Ο ηθοποιός και body builder διαθέτει IQ που αγγίζει το 135!

 3. Shakira – 140Αποτέλεσμα εικόνας για shakira

  Ποιος να μας το έλεγε πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια που διακρίνεται για την πλαστικότητα του κορμιού της θα ήταν τόσο έξυπνη! Η ίδια μάλιστα ενδιαφέρεται τόσο για τις τέχνες και την εκπαίδευση που έχει φτιάξει 2 σχολεία!

 4. Madonna – 140Αποτέλεσμα εικόνας για madonna

  Η βασίλισσα της ποπ ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο και όχι επειδή διάβαζε αλλά γιατί ο δείκτης εξυπνάδας της είναι 140!

 5. Steve Martin – 142 Αποτέλεσμα εικόνας για Steve Martin

  Ο γλυκός ηθοποιός πριν ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής, σπούδαζε Φιλοσοφία στο περίφημο πανεπιστήμιο UCLA.

 6. Sharon Stone – 153Αποτέλεσμα εικόνας για Sharon Stone

  Μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στο πλανήτη! Η Sharon, είχε δεχτεί την υποτροφία του University of Pennsylvania, όμως 2 χρόνια μετά της φοίτησή της εκεί εγκατέλειψε τις σπουδές της για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

 7. Lisa Kudrow – 160Αποτέλεσμα εικόνας για Lisa Kudrow – 160

  Τη Lisa, την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της ως Phoebe Buffay στη σειρά «Friends». Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως η Lisa έχει σπουδάσει βιολογία και εργαζόταν ως ιατρικός ερευνητής. Ευτυχώς για μας, μια μέρα ο αδερφός της, την συμβούλεψε να κάνει ένα διάλειμμα και να δοκιμάσει το χώρο της υποκριτικής!

 8. Ashton Kutcher – 160Αποτέλεσμα εικόνας για Ashton Kutcher – 160

  Το ξέρατε πως ο ταλαντούχος Ahston, έχει ασχοληθεί με επιχειρήσεις όπως Skype, Foursquare, Airbnb και Path;

 9. Nicole Kidman – 132Αποτέλεσμα εικόνας για Nicole Kidman – 132

  Η Nicole, μεγάλωσε σε ένα σπίτι με διανοούμενους γονείς. Η μητέρα της ήταν δασκάλα νοσηλευτικής ενώ ο πατέρας της βιοχημικός, κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας. Δεν είναι λοιπόν άξιο να απορεί κάποιος από που πήρε η όμορφη ηθοποιός! Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός σπούδασε στο Victorian College of the Arts στη Μελβούρνη!

 10. Rowan Atkinson – 178Αποτέλεσμα εικόνας για Rowan Atkinson – 178

  Ένας από τους καλύτερους κωμικούς όλων των εποχών, γνωστός από το ρόλο του ως mr bean, διαθέτει ευφυΐα 178! Στο βιογραφικό περιλαμβάνεται, εκτός των υποκριτικών του ρόλων, το δίπλωμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού από το New Castle University!
Αυτό είναι το μυστικό πίσω από τον αριθμό -Α113- των ταινιών της Disney και Pixar!

Καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι υπάρχει θεία δίκη!