,

Αποκάλυψη-σοκ! Μια βδομάδα μετά το γάμο του, ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέρασε τη νύχτα με την…


H γραμματέας του Αριστοτέλη Ωνάση, Κική Φερούδη Μουτσάτσου, εξομολογήθηκε μια ιστορία που  επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, πως ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε μια πολυτάραχη ερωτική ζωή!

Η ίδια υποστηρίζει πως ο Ωνάσης αγάπησε περισσότερο την Κάλλας και δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω περισσότερο αγάπησε την Κάλλας. Η Κάλλας θεωρούσε τον Ωνάση δεδομένο. Μία εβδομάδα μετά το γάμο του με την Τζάκι, ήταν στο Παρίσι και μάλιστα όταν έπαιρνα τηλέφωνο τον μπάτλερ, του έλεγα «Είναι εκεί ο μεγάλος; Μπορώ να μιλήσω;» έτσι τον λέγαμε τον Ωνάση. Και μου έλεγε «Όχι, κοιμάται» γιατί το βράδυ ας πούμε είχε πηδήξει τη μάντρα και είχε πάει στο διπλανό, στην Κάλλας. Ήταν σαν σιαμαία. Και η Κάλλας, είχε την πεποίθηση ότι ο Ωνάσης δεν μπορούσε να κάνει χωρίς εκείνη.Αποτέλεσμα εικόνας για ωνασης καλλαςΑποτέλεσμα εικόνας για ωνασης καλλας


«Η Τζάκι ήταν μια φοβερά έξυπνη γυναίκα. Γυναίκα που εξέπεμπε ερωτισμό. Ήταν μια γάτα. Ήξερε πότε να κάθεται, να μην μιλάει, να περιμένει και να επιτίθεται όταν μπορούσε να επιτεθεί. Η Τζάκι στάθηκε πάρα πολύ στον Ωνάση σε όλες τις δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα του και τον αγαπούσε», λέει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: newsbomb.grΤρομακτικό βίντεο – Τίγρης επιτίθεται σε μικρό κοριτσάκι

Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία όλων των εποχών