,

Αλλαγές προβλέπονται στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Μουρμούρα»


Λίγο πριν τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τα στελέχη του Alpha κάνουν συζητήσεις επί συζητήσεων για την ένταξη του τέταρτου ζευγαριού στη δημοφιλή κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη μας κουνούν μαντίλι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μιας και δεν κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, τα στελέχη του Alpha πέρα από τη Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα που θα είναι σίγουρα στη σειρά από του χρόνου, αναζητούν ακόμα μία γυναίκα και άλλους δύο άντρες που θα ενσαρκώσουν τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς.


Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TV ζάπινγκ πρόταση για να γίνει το έτερον ήμισυ της Φωτεινής φαίνεται να δέχτηκε ο Γιάννης Διακάκης, ο οποίος υπέγραφε σεναριακά την κωμική σειρά του Mega «Ποιος μας πιάνει».Το σίγουρο είναι πως, εφόσον καρποφορήσουν οι συζητήσεις, οι δυο τους φαίνεται πως δεν θα παίζουν μόνο, αλλά θα γράφουν και τα κείμενά τους.Απίστευτο- Ο πρώτος καλλιτέχνης τατουάζ που «χτυπάει» τατού με προσθετικό χέρι.

Ανέκδοτο: Τρέχει η νταλίκα στο δρόμο…