,

Στη ζωή να κυνηγάς πάντα το όνειρό σου, τίποτα λιγότερο!


Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και αυτό που μας γεμίζει ενέργεια, κίνητρα και φιλοδοξίες είναι εκείνα τα όνειρα που κάναμε ακόμα από μικρά παιδιά. Όταν με ένα τραγούδι ταξιδεύαμε στους δικούς μας μαγικούς κόσμους, εκεί που η ζωή έμοιαζε με κήπο γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια, εκεί που οι άνθρωποι αγαπούν αληθινά και που η δουλειά μας γίνεται με μεράκι και αγάπη.

Σε εκείνο τον κόσμο φίλε μου δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, υπάρχει μόνο το το μονοπάτι προς το όνειρο. Όσο δύσβατο και αν είναι, όσες τρικλοποδιές και αν έχει, κάποια στιγμή σε οδηγεί στην κορυφή της δικιά σου επιτυχίας. Τα πρέπει, οι αναβολές, και η παραίτηση δε χωράνε στο μικρό φιλμάκι της ζωής σου. Κάθε μέρα πρέπει να γίνεται το πετραδάκι που θα χτίσει το δικό σου παλάτι.dream-on


Εδώ στου δρόμου τα μισά , μη χαθείς, ακόμα και αν ξεκίνησες για αλλού αλλά η ζωή σε πέταξε στην αντίπερα όχθη από τα όνειρά σου, χτίσε τη δική σου γέφυρα και βρες το δρόμο για το όνειρο. Μην εγκαταλείπεις ό,τι σε κάνει ελεύθερο, ό,τι σου δίνει πνοή και ό,τι σε κάνει να ζεις και όχι απλά να υπάρχεις. Στη ζωή μας είναι όλα θέμα επιλογών, είναι στο χέρι σου λοιπόν να επιλέξεις πως εσύ θέλεις να ζεις, και όχι όπως ορίζουν οι άλλοι το καλύτερο για εσένα. Αρίθμησε τα θέλω σου και ξεκίνα τη μάχη!

Είτε αυτό είναι ένας έρωτας, μία καινούρια δουλειά μία τέχνη που σε κάνει να βρίσκεις τη γαλήνη, μη σταματάς να επιμένεις. Το σύμπαν γρήγορα θα σου ανταποδώσει την προσπάθεια γιατί όπως λέει και μία παροιμία «αυτό που δεν μας συνέβη, είναι αυτό που δεν ποθήσαμε αρκετά». Ζήσε! Και Dream on …ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Διαγωνιζόμενη του «Tv Stars Παρουσιάστε» του Alpha σχολιάζει τη μόδα στα… αγγλικά!

Τρομερά fails με απίστευτο γέλιο!