,

Άντρας πουλάει στο eΒay σπάνιο χαρτονόμισμα για 80,000 λύρες αλλά ο αγοραστής τον «τρολάρει» άσχημα!


Ένας άντρας, ο Gareth Wrigh, έβαλε σε δημοπρασία στο eBay ένα σπάνιο καινούριο χαρτονόμισμα πέντε λυρών, η οποία έφτασε τις £80,000. Αποφάσισε λοιπόν να επικοινωνήσει με το άτομο που προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό για να δει αν του έκανε πλάκα ή ήθελε όντως να το αγοράσει.

Όπως αποδείχτηκε ο αγοραστής όχι μόνο δεν είχε σκοπό να πληρώσει αλλά έκανε και πλάκα, λέγοντας πως είναι έμπορος ναρκωτικών και περιμένει να φτάσει η κοκαΐνη που έχει παραγγείλει για να πληρώσει. Ο Gareth Wrigh επικοινώνησε με το eBay για την εξέλιξη της κατάστασης αλλά του είπαν πως δεν θα τον αποζημιώσουν και πως δεν είναι ευθύνη τους να υποχρεώσουν τους αγοραστές να πληρώσουν.

Ο νεαρός άντρας όταν έβαλε το χαρτονόμισμα στο eBay δεν περίμενε να έχει απήχηση όμως τελικά κατέληξε να βομβαρδίζεται από μηνύματα.

Gareth Wright was chuffed by his big sale... but it's all turned sour

Gareth Wright, (pictured)  from Twickenham in London, was delighted when his auction attracted more than 100 bids for the bank note, with an eventual winning bid of £80,100 


The note was put on the site by seller Mr Wright on October 3 - and sparked a bidding war

Bidding for the £5 note with the AK47 serial number reached £65,000 in just days

 

 

 Μα πόσο αλήθεια – Δείτε πως χρησιμοποιούν οι γυναίκες τις δημόσιες τουαλέτες σε αντίθεση με τους άντρες!

Δεν ξέρεις από που θα σου ρθει – Βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να τραγουδάει όταν τελικά έγινε κάτι που του έκοψε το αίμα!