,

Ανέκδοτο: Αλκοτέστ…


Ήταν ο Μελισανίδης (ολυμπιονίκης στην γυμναστική )με μια παρέα άλλων φίλων και έμπαινε από τα αστέρια στην γλυφάδα, 4:00 το πρωί να πάει σπίτι του. Με το που μπαίνουν στη παραλιακή τους σταματάει η αστυνομία για αλκοτέστ……

Πάει λοιπόν ο χωροφύλακας στον Μελισανίδη και του λέει να φυσήξει στο ακροφύσιο… τσαντίζεται ο Μελισανίδης, τον αγριοκοιτάζει, μα καλά ξέρετε ποιος είμαι του λέει…. Ιδέα ο χωροφύλακας… τα παίρνει στο κρανίο ο Μελισανίδης βγαίνει από το αμάξι, παίρνει 5 βήματα φόρα , τρέχει βουτιά στον αέρα, μπαμ προσγειώνεται τριπλή ανάποδη τούμπα, διπλή μπροστινή, τινάζετε εναέρια, σπαγκατ, χαμό…..τώρα με θυμάσαι του λέει…. Τίποτα, χαμπάρι ο χωροφύλακας…. Τσαντίζεται περισσότερο ο Μελισανίδης, 10 βήματα φορά, τρέχει, ρόδα, μια δύο τρεις κολοτούμπες στον αέρα, μπαμ προσγείωση, τρεις ανάποδες τούμπες, διπλό σπαγκατ, κατακόρυφες, της πουτaνας…. Μπαμ τέλεια προσγείωση μισό μέτρο από τον χωροφύλακα….


Εν τω μεταξύ είχαν σταματήσει και άλλα αμάξια οι μπάτσοι, ήταν και δυο τύποι ψιλομεθυσμένοι τρία αμάξια πιο πίσω και παρακολουθούσαν, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλο….

– Μεγάλε το έχουν δυσκολέψει πολύ το αλκοτέστ δεν το περνάμε με τίποτα………..Ένα κοινωνικό πείραμα που σπάει τα ταμπού- Έχω HIV, άγγιξε με!

Δείτε τί θα συμβεί αν πάτε να κλέψετε μια McLaren 650S Spider αξίας 260.000 ευρώ!