,

Άφησε σημείωμα στους γείτονες του επειδή φώναζαν πολύ την ώρα της συνουσίας – Η απάντησή που πήρε ήταν επική!


Θεωρείτε πως είναι ενοχλητικό να ακούτε κάποιο ζευγάρι να συνουσιάζεται; Νομίζω πως εξαρτάται την ώρα…

Ένας γείτονας ενοχλήθηκε από κάποιους άλλους γείτονες γιατί φώναζαν δυνατά την ώρα που έκαναν τρελίτσες κι τους άφησε αυτό το σημείωμα

«Αγαπητοί γείτονες.

Χτες το βράδυ έχω την εντύπωση ότι σας άκουσα να κάνετε τρελίτσες. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι τις κάνατε πολύ δυνατά; Ήταν δύσκολο για μένα να αυνανίζομαι ενώ έστηνα αφτί!»

Αυτός ο τύπος βέβαια είχε διαφορετική άποψη…

«Φίλε, 

χαίρομαι για σένα αλλά μην με παρεξηγήσεις αλλά οι ταντρικές κινήσεις σας έκαναν να πέσουν οι εικόνες μου από τον τοίχο. Επίσης τρομάξατε τα ζώα μου. Αν η κοπέλα σου κουνιέται έτσι όπως κουνιόταν το ταβάνι δεν μπορώ να φανταστώ για το πως ένιωθε! Χαλαρώστε το λίγο!»

Οι απαντήσεις έπεφταν βροχή…

«Δεν μας νοιάζει αν συνουσιάζεστε αλλά γιατί θα πρέπει να γίνεται δυνατά όλο αυτό;»

(κάπως έτσι…)


«Συγνώμη που χτύπησα τον τοίχο χθες το βράδυ! Όταν το κεφαλάρι του κρεβατιού σας χτύπησε τον τοίχο τόσο δυνατά, με κατατρόμαξε! Ήθελα να στο πω αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία. Για να είμαι ειλικρινής αυτοί οι τοίχοι είναι τόσο λεπτοί που μπορείς να ακούσεις τα πάντα. Νιώθω ότι είναι σαν να είμαστε τρεις και μόνο οι δύο να περνάνε καλά. Μπορείς σε παρακαλώ να μετακινήσεις το κεφαλάρι του κρεβατιού σου; Ξυπνάω από την τρομάρα μου, ακούγεται λες και κάποιος παραβιάζει τον χώρο μου. Ευχαριστώ και συγνώμη γι αυτό το άβολο σημείωμα.

Mary»

«Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν συνουσία ή εξορισμός!»

 Εικόνες που αποδεικνύουν ότι το 2015 δεν ήταν τόσο άσχημη χρονιά!

Το είδαμε και αυτό- Στην Κίνα τώρα οι άνθρωποι αγοράζουν δοχεία καθαρού αέρα από τον Καναδά!