,

10 Απελπισμένοι Άνθρωποι που βγήκαν Ραντεβού με Αγνώστους, αλλά το Μετάνιωσαν Πικρά!


Έχετε βγει ποτέ σε ένα καταστροφικό ραντεβού; Εάν ναι, μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν μοιραστεί τις αστείες και ντροπιαστικές τους ιστορίες με το hashtag #MyWorstDate και κάποιες από αυτές είναι τόσο ακραίες που δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές και είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως το δικό σας ραντεβού δεν ήταν τελικά και τόσο άσχημο.

Δείτε τις και θα καταλάβετε!

1. “Οι φίλοι μου μου κανόνισαν ραντεβού με έναν πολύ ελκυστικό τύπο. Ήρθε στο σπίτι μου αλλά αμέσως άρχισε να φιλιέται με τον ομοφυλόφιλο αδερφό μου.”

43

2. “Έγειρε προς το μέρος μου στο αμάξι για να πετάξει μία κούπα και το πουλόβερ του πιάστηκε στα σιδεράκια μου. Τώρα είμαστε παντρεμένοι.”

44

3. “Ένας φίλος μου κανόνισε να βγω ραντεβού στα τυφλά με μία φίλη της κοπέλας του. Η κοπέλα που έφερε ήταν ξαδέρφη μου…”

45

4. “Είχα βγει για φαγητό με μια κοπέλα και αποφάσισε να πάρει μαζί της τα αποφάγια για να τα πάει στον φίλο της.”

46

5. “Γνώρισα έναν τύπο στο tinder που έγραφε πως ήταν επιχειρηματίας. Όταν τον βρήκα στο μπαρ κατάλαβα πως ήταν οδηγός της Uber.”

47

6. “Είμαι για φαγητό με έναν τύπο. Χτυπάει το τηλέφωνό του, το απαντάει και τον ακούω να λέει «έλα μωρό μου θα αργήσω σήμερα…”


48

7. “Ενώ τρώγαμε, έβγαλε ένα μικρό κατσαβίδι και άρχισε να καθαρίζει μ’αυτό τα αυτιά του.”

49

8. “Πρώτο ραντεβού – είπε πως του μίλησε ο Ιησούς και του είπε πως ήμουν η εκλεκτή. Πήγα στο μπάνιο και δεν γύρισα ποτέ.”

50

9. “Βγήκα για φαγητό με χορτοφάγο και παραγγείλαμε και οι δύο λαζάνια: το δικό μου με κρέας, το δικό της χωρίς. Ο σερβιτόρος όμως τα έφερε λάθος. Σηκώθηκε πάνω και φώναξε «ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ»“

51

10. “Νόμιζα ότι θα ήταν μια αθόρυβη πορδή αλλά τελικά ήταν πολύ δυνατή. Δεν έμαθα ξανά νέα της από τότε.”

52

Ποιο είναι το χειρότερο ραντεβού στο οποίο έχετε βγει;

viaΟ Σάκης Τανιμανίδης μιλά για το γλέντι γάμου με τη Χριστίνα Μπόμπα

10 + 1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ανδρικό μόριο