,

Δείτε την απίστευτη απάντηση αεροπορικής εταιρίας σε έναν άντρα που η πτήση του είχε 47 χρόνια καθυστέρηση!


Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει καθυστέρηση η πτήση του, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που συνέβη στον James Lloyd. Ο James πετούσε από τη Νέα Ζηλανδία για Αγγλία, όταν έκανε στάση στην Μπανγκόκ προκειμένου να μετεπιβιβαστεί σε άλλη πτήση. Η πτήση του όμως παρουσιαζόταν να έχει μόλις 413786 ώρες καθυστέρησης, δηλαδή 47 χρόνια!

Έστειλε λοιπόν μήνυμα στη σελίδα της εταιρείας στο facebook: «Αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω στα 47 χρόνια καθυστέρησης που έχει η εταιρεία σας;»

47-year-flight-connection-layover-skyscanner-james-lloyd-1a

47-year-flight-connection-layover-skyscanner-james-lloyd-15

«Θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια έξω από το αεροδρόμιο. Ορίστε μερικές προτάσεις: 1. Αν σας έχει λείψει το Songkran(φεστιβάλ για την αλλαγή του χρόνου) έχετε άλλα 46 χρόνια να το απολαύσετε, 2. Αν δεν φοβάστε τα ύψη μπορείτε να περάσετε αρκετό από το χρόνο σας στο Moon Bar που είναι ανοιχτό μέχρι τι μία το πρωί 3. Μπορείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Chao Phraya, 4. Αν είστε πεινασμένος μπορείτε να πάτε στην πλωτή αγορά. Όχι μόνο θα βρείτε κάτι να φάτε αλλά ίσως βρείτε και καινούριους φίλους, 5.Μπορείτε να γίνετε ένα Tai Chi ειδικός»


Ευτυχώς στο τέλος της απάντησης, τον ευχαρίστησαν που επικοινώνησε μαζί τους και τον διαβεβαίωσαν πως θα ελέγξουν το πρόβλημα.

47-year-flight-connection-layover-skyscanner-james-lloyd-2a

 Σκέτη αηδία: Δείτε αυτόν τον κανίβαλο να τρώει μέρος από τα ζωτικά όργανα της γυναίκας του!

Έτσι κερδίζουν χρήματα τα μοντέλα ου ίνσταγκραμ – Κάνοντας…τίποτα!