,

Θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου και δεν ξέρεις πως; Αυτοί είναι οι 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν!


Εμείς οι γυναίκες, κλαίμε και τρελαινόμαστε για έναν άντρα για πολύ καιρό, και έχουμε στο νου μας ότι οι άντρες δεν έχουμε καμία σχέση με εμάς.

Και τώρα έρχεται η απάντηση! Και ναι κυρίες μου, και οι άντρες κολλάνε με μια γυναίκα και δυσκολεύονται να την ξεχάσουν, αρκεί να κάνεις κάποιες έξυπνες κινήσεις.

Μην του κάνεις όλα τα χατίρια Διαβάστε παρακάτω…

Το να του κάνεις όλα τα χατίρια είναι μια καταστροφική στρατηγική, διότι τον καλομαθαίνεις και σιγά σιγά θα ζητάει όλο και περισσότερα μέχρι τη στιγμή που δεν θα μπορείς να προσφέρεις παραπάνω.

Προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη

Μπορεί εσύ να τον θέλεις σαν τρελή, ωστόσο αν το καταλάβει αυτό τότε την πάτησες. Να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που να σε θεωρεί σίγουρη είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου, τότε θα πρέπει να μην σε θεωρεί δεδομένη.

Το κρεβάτι

Το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες. Αν ξέρεις να στρώνεις καλά το κρεβάτι σου, τότε σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητες να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Στους περισσότερους άντρες το “στρώσιμο” του κρεβατιού είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν σε μια σχέση.

Κάνε τον να σε διεκδικήσει

Κάντον να σε διεκδικήσει και δεν θα χάσεις! Αν τον κάνεις να σε διεκδικεί, τότε σίγουρα θα σε εκτιμήσει περισσότερο όταν σε κερδίσει. Αν όλα του φαίνονται πολύ εύκολα, τότε ίσως χάσει το ενδιαφέρον του.


Μην απαντάς αμέσως στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματα

Ακόμα και αν θέλεις να απαντήσεις σαν τρελή στο μήνυμα που σου έστειλε, προσπάθησε να περιμένεις κανένα μισάωρο.Στο μισάωρο αυτό, αυτός θα γεμίσει αμφιβολίες και πιθανόν ανασφάλεια. Το περίμενε πάντα δίνει μια μαγεία στην όλη φάση, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και το ενδιαφέρον.

Κάνε τον να ζηλέψει

Η ζήλια πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά,αρκεί βέβαια να υπάρχουν κάποια όρια. Αν ξεπεράσεις αυτά τα όρια τότε θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

viaΒρήκε 95000$ σε ένα χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για χρόνια! Δεν θα πιστεύετε που τα βρήκε!

Ανέκδοτο: Αγγελία-Ζητείται γαμπρός..