,

4 πράγματα που θέλουν οι άντρες να τους κάνεις για να πάρουν «φωτιά»! Είναι πιο απλό απ’ότι περιμέναμε…


Παλιότερα πιστεύαμε ότι οι άντρες είναι τυχεροί αφού η σεξουαλική ικανοποίηση για εκείνους είναι δεδομένη. Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι άλλαξαν…

Σε μια πρόσφατη έρευνα προσεγγίστηκαν περίπου 6.700 άντρες και γυναίκες. Tο 1/3 αυτών των γυναικών δήλωσαν ότι κάνουν σεξ  τουλάχιστον 2 με 3 φορές την εβδομάδα και το 71%  είναι ενθουσιασμένες ή τουλάχιστον ικανοποιημένες από την ποιότητα της ερωτικής επαφής.

Αντίθετα μόνο το 51% των σεξουαλικά ενεργών αντρών της έρευνας, δήλωσαν ότι είναι ενθουσιασμένοι ή ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική επαφή. Τα αποτελέσματα σόκαραν και οι ερευνητές θέλησαν να βρουν το “γιατί” πίσω από αυτό το χαμηλό ποσοστό.

Όσο περνούν τα χρόνια οι σεξολόγοι ακούν όλο και περισσότερο τους άντρες να παραπονιούνται ότι δεν νιώθουν καλά με το σώμα τους. Καθημερινά ο αντρικός εγκέφαλος βομβαρδίζεται από εικόνες σμιλεμένων σωμάτων, κοιλιακών και γραμμώσεων. Όμως έχει κανένας σκεφτεί την πλύση εγκεφάλου που κάνουν αυτές οι εικόνες; Σίγουρα εμείς οι γυναίκες αντιλαμβανόμαστε αυτή την πίεση, γιατί αντίστοιχες γυναικείες εικόνες με άψογα σώματα μας βομβαρδίζουν δεκαετίες τώρα. Οι άντρες έως τώρα δεν κρίνονται με αυστηρά σωματικά κριτήρια αλλά τελευταία οι ωραίοι διάσημοι άντρες αποτελούν ισχυρότερα πρότυπα όπως ακριβώς συμβαίνει αιώνες τώρα με τις γυναίκες. Η αυτοπεποίθηση, η αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς τους έχει κλονιστεί, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η επίδοσή τους αλλά και η ευχαρίστησή τους στο κρεβάτι. Ο άντρας ξαφνικά νιώθει ευάλωτος κι ανασφαλής.

Σε όλη αυτή την ψυχολογική κατάσταση έρχεται να προστεθεί και η αντιστροφή των ρόλων. Ο άντρας έχει σχεδόν πάψει να είναι κυνηγός, ενώ η γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει άψογα και χωρίς τη «συνδρομή» του. Ο ρόλος του ηγέτη δεν ανήκει πλέον μόνο στο παραδοσιακό “ισχυρό” φύλο.  Έτσι ορισμένοι άντρες νιώθουν υποχρεωμένοι να είναι διαθέσιμοι όλη την ώρα με αποτέλεσμα να μην χαλαρώνουν ποτέ. Όμως τι είναι εκείνο που θέλουν αληθινά οι άντρες και πώς μπορείς εσύ να το δώσεις στο σύντροφό σου;

Κάνε κίνηση


Δεν είναι ανάγκη μόλις μπει στο σπίτι να του ορμήξεις. Μην του επιτεθείς. Άσε τον να νιώθει ότι διατηρεί το ρόλο του κι απόλαυσε κι εσύ τον δικό σου. Απλώς βοήθησέ τον με απλές κινήσεις. Ακούμπησε το χέρι σου χαλαρά, την ώρα που βλέπετε τηλεόραση, στο μπούτι του και χάιδεψέ τον. Ή κοίταξέ τον με νόημα και γδύσου με έξτρα δόσεις ερωτισμού πριν βάλεις τις πυτζάμες σου. Είναι μικρές κινήσεις που περνούν ένα ξεκάθαρο μήνυμα και κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει ποθητός. Ποιος άλλωστε δεν το χρειάζεται αυτό;

Στολίσου για τα μάτια του μόνο!

Μπορεί να μην στο έχει πει ποτέ, αλλά ίσως νιώθεις μικρά τσιμπήματα ζήλιας όταν ντύνεσαι στην πένα για να πας για ποτό με τις κολλητές σου, ενώ εκείνος σε βλέπει μόνο με τη φόρμα. Το να φροντίσεις το ντύσιμο και την εμφάνισή σου όταν είστε μαζί περνάει το μήνυμα ότι σε ενδιαφέρει κι εκείνος. Ότι σε ενδιαφέρει να του αρέσεις, ότι είναι σημαντικός για σένα. Αυτό τον επιβεβαιώνει σαν άντρα και σε βλέπει με διαφορετικά μάτια.

Πες του τι σου αρέσει

Υπάρχει ένα παράδοξο που συμβαίνει συχνά στις σχέσεις. Όσο περισσότερο οικεία νιώθεις με τον σύντροφό σου και ξέρεις ότι «αυτός» είναι, τόσο δυσκολότερα μιλάς για σεξουαλικά θέματα επειδή τα θεωρείς δεδομένα αλλά κι επειδή δεν θέλεις να τον στενοχωρήσεις και να τον πληγώσεις.  Όμως έτσι σκεπάζεις το πρόβλημα, χωρίς να το λύνεις κι εκείνο διογκώνεται. Γι’ αυτό ζήτα του την κρίσιμη στιγμή όλα όσα θες και ρώτησέ τον τι θα ήθελε εκείνος. Ίσως ήρθε η ώρα να τολμήσετε νέες πιο πρωτότυπες ιδέες που θα απογειώσουν και τους δυο σας και θα επανεκκινήσουν την ερωτική σας ζωή.

via«Αντέχω ακόμα αλλά…» Η ανάρτηση της κοπέλας του Βασάλου λίγο μετά το φλερτ του με την Τουρκάλα: “Δεν μου έφτανε το πρήξιμο από τους Έλληνες σχεδόν 4 μήνες τώρα…”

Δυο άστεγοι ήρωες βοήθησαν τα παιδιά μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ!