,

Θα εντυπωσιαστείτε όταν δείτε πού μπορεί να χρησιμεύσει το λιποζάν!


Συνήθως τα κορίτσια έχουν πάντα στη τσάντα τους λιποζάν και αυτό για να ενυδατώνουν τα χείλη τους. Εντούτοις σας συμβουλεύουμε όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, να προμηθευτείτε λιποζάν γιατί η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στα χείλη. Θα σας εκπλήξει με το πόσο μαγικές ιδιότητες έχει:

  1. Φουσκάλες ποδιών 1

Συνήθως όταν αγοράζουμε ένα παπούτσι μας «χτυπάει» και αφήνει ως «δώρο» στο πόδι μας φουσκάλες. Δοκιμάστε λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε, πριν φορέσετε το παπούτσι, λιποζάν στην περιοχή.

2. Δαχτυλίδι που έχει κολλήσει.2

Πόσες φορές προσπαθήσατε να βγάλετε το δαχτυλίδι σας για να κάνετε μια δουλειά και αυτό είχε κολλήσει και έχει γίνει ένα με το δάχτυλό σας; Μην αγχώνεστε, βάλτε λιποζάν γύρω από το δάχτυλο ώστε να γλιστρήσει και να βγει.

3. Ερεθισμένη μύτη3Εάν η μύτη σας είναι ερεθισμένη λόγω κρυολογήματος, μπορούμε απλά βάζοντας λίγο λιποζάν στην περιοχή, να απαλύνουμε τον πόνο.

4. Κοψίματα4

Γρατσουνιές, κοψίματα, παρανυχίδες, σ’ όλα αυτά μπορούμε να τοποθετήσουμε λιποζάν που θα ενυδατώσει την περιοχή και θα βοηθήσει το τραύμα να επουλωθεί.

5.  Περιποίηση παπουτσιών5

Παλιό αγαπημένο μας ζευγάρι παπούτσια, τα οποία έχουν φθαρεί άλλα δεν θέλουμε να πετάξουμε, μπορούμε απλά να τα γυαλίσουμε με λίγη ποσότητα λιποζάν.

6. Μαλλιά που φριζάρουν7

Πόσες φορές φίλες μου, δεν δυσανασχετήσατε επειδή θέλατε να βγείτε και το μαλλί σας δεν συνεργαζόταν με τίποτα, αντιθέτως φρίζαρε; Δοκιμάστε λιποζάν στην περιοχή που υπάρχει φριζάρισμα και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.


7. Ψαλίδα8

Τα ξηρά μαλλιά, είναι αυτά που αποκτούν ψαλίδα πολύ γρήγορα. Με την τοποθέτηση μικρής ποσότητας λιποζάν στις άκρες, προφυλασσόμαστε από αυτό το πρόβλημα.

8. Φερμουάρ9

Πόσες φορές νευριάσατε επειδή προσπαθούσατε να βγάλετε το μπουφάν σας και το φερμουάρ δεν συνεργαζόταν; Δοκιμάστε να βάλετε λιποζάν που θα το βοηθήσει να γλιστρήσει πιο εύκολα.

9.  Αφαίρεση της μάσκαρα11

Οι γυναίκες περνάνε αρκετό χρόνο στο μπάνιο, προκειμένου να βγάλουν τη μάσκαρα που έχει κολλήσει στις βλεφαρίδες και δεν φεύγει με τίποτα από εκεί. Για να αφαιρέσουμε την περίσσεια μάσκαρα από το δέρμα, απλώνουμε λιποζάν σε μια μπατονέτα και τρίβουμε την περιοχή, τα αποτελέσματα είναι μαγικά!

10.  Βάση για τη σκιά ματιών12

Για την βελτίωση της απόδοσης χρώματος μιας σκιάς ματιών, τοποθετούμε σαν βάση λίγο λιποζάν. Έτσι δεν έχουμε πια ανάγκη τα ακριβά προϊόντα που πωλούνται για τον ίδιο ακριβώς.

ΠΗΓΗ: newsone.gr

 Την καταπλάκωσε φορτηγάκι και σώθηκε από το πουθενά

Οδηγός χτυπάει ποδηλάτη με το αυτοκίνητο του και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος