,

Σύμφωνα με επιστήμονες είναι το πιο όμορφο θηλυκό στον κόσμο!


Συγκεκριμένα, ερευνητές του πανεπιστημίου Τέξας συγκέντρωσαν δεδομένα και στατιστικά από τις όμορφες διάσημες των τελευταίων δεκαετιών και συμπέραναν πως όλα τα στάνταρ μίας όμορφης γυναίκας τα έχει πάνω της η ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια Kelly Brook.

Το πρώην πρόσωπο της Triumph και παρουσιάστρια του βρετανικού Mtv, έχει τις τέλειες διαστάσεις με ύψος 1,68, διαστάσεις 99-63-91 και χωρίς να την έχει ακουμπήσει πλαστικός.

 

kelly1_8

 

kelly2_8

 

kelly3_10


 

Τα κριτήρια για να αναδείξουν την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, ήταν μεταξύ των άλλων, το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.

Έτσι η ομάδα, που αποτελούνταν κυρίως από άνδρες επέλεξε την Kelly Brook, λέγοντας πως είναι εντελώς φυσική και επιστημονικά τέλεια.

Μάλιστα, όσοι είδαν την δημοσίευση αντέδρασαν θετικά υποστηρίζοντας πως δεν το περίμεναν, καθώς τα μοντέλα της τηλεόρασης έχουν επιβάλλει την εικόνας μιας πιο αδύνατης και «αγγελικά πλασμένης» γυναίκας ως… όμορφη.

Βέβαια η Kelly Brook είναι και η ίδια μέρος των διάσημων που έχουν υποστεί ψυχολογικό bullying, καθώς στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο είχε λάβει πολλά επικριτικά σχόλια για το σώμα της.Δείτε με ποιον τρόπο ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ καταπολεμάει τους επικυνδινους χάκερς!

Στην Βρετανία ο Μιστερ Μπιν πήρε θέση με τον δικό του μοναδικό τρόπο!