,

Δεν της επιτρέπανε να βγει από το σπίτι επειδή ήταν πολύ όμορφη – Δεν θα πιστεύετε πως ζει!


Και ποιος δεν θέλει να είναι ελκυστικός και όμορφος; Κι όμως υπάρχει κάποια που έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτό!

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία, Angelica Kenova, η οποία έχει ανατραφεί σαν μία ζωντανή κούκλα.

Απαγορεύεται να βγει έξω από το σπίτι. Ακόμη και στα ραντεβού, την συνοδεύει η μητέρα της. Είναι 26 ετών και εξακολουθεί να ζει με τους γονείς της. Δυστυχώς δεν είχε ποτέ έναν φίλο.

«Μεγαλώνοντας, οι γονείς μου με μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δεν μου επέτρεψαν μου να βγω έξω, να βγω ραντεβού αγόρια ή να έχω τις συνήθειες ενηλίκων,» είπε η Angelica σε μια συνέντευξη της στη Daily Mail.

«Ως αποτέλεσμα, δεν είμαι κατάλληλη για την πραγματική ζωή – Είμαι σαν μία ζωντανή κούκλα», είπε.

«Από τότε που ήμουν παιδί, οι γονείς μου με έντυναν σαν Barbie και χαίρομαι που μπορώ εγώ να εξομοιώσω μία. Η  Barbie είναι το είδωλο των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο «, πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι οι γονείς της επιλέγουν τα ρούχα της. Καθώς και την προπόνηση της και τη διατροφή της. Της έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που τη βοηθά να διατηρήσει το σώμα της σαν κούκλα.

Όταν ρωτήθηκε για το τέλεια σχηματισμένο το σώμα της, είπε ότι ποτέ δεν είχε υποστεί καμία αισθητική χειρουργική. Είναι όλα αποτέλεσμα διατροφής της και εβδομαδιαίων προπονήσεων.

Η μητέρα του Angelica την έντυνε σαν μία Barbie από τότε που ήταν έξι ετών και της αγόραζε  πάντα συλλεκτικές κούκλες Barbie.
«Ήμουν αποφασισμένη να μιμηθώ τη Barbie και έγινα μία για τους γονείς μου», είπε.

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός, ότι δεν μπορεί να φορέσει τα ρούχα της επιλογής της, ακόμη και τώρα. Η μητέρα της επιλέγει γι ‘αυτήν.

Ωστόσο, ελπίζει να ελευθερωθεί κάποια μέρα. «Θέλω να φύγω από το σπίτι μια μέρα και να ζήσω τη δική μου ζωή», είπε ο Angelica.


Επιθυμεί επίσης να βρει έναν άντρα. «Περιμένω μία μεγάλη, αληθινή αγάπη», δήλωσε το μοντέλο. «Δεν μου αρέσουν τα γλυκά, χαριτωμένα αγόρια», πρόσθεσε.»

Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της και να ζήσει μία φυσιολογική ζωή!

1

2

3

4

5

6

9

8

10Πως μεγάλωσαν έτσι; – Μεγάλοι σταρς των 80’s τότε VS τώρα!

Είναι κοπέλες που τους αρέσουν να φοράνε σουτιέν και άλλες που δεν τους αρέσουν – Εσείς ποια προτιμάτε;